Ekim Fırsatları Opel’de de Öne Çıkıyor

0

Otomotiv dünyasından gelen ekim ayı kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Alman otomotiv üreticisi Opel de ekim ayı avantajlarını müşterileri ile buluşturdu. Opel popüler modelleri arasında yer alan Grandland X, Insignia ve Astra HB modelleri için 50.000 TL’ye kadar olan kredi tutarlarını 20 ay vade seçenekleri ile birlikte %1.49’lik özel faiz oranıyla sunuyor. Alman markanın etkileyici SUV aracı olan Grandland X modelinin fiyatları ekim ayına özel 197.900 TL’den başlayan fiyatları ile sunulacak. 1.652 litrelik bagaj hacmine ek olarak, sürüşe odaklı full LED teknoloji farına sahip olan SUV model, 1.2 litrelik benzinli motorunun yanında 1.5 ve 1.6 litrelik dizel motor seçenekleri sunan araçta 8 ileri tam otomatik şanzıman bulunuyor.

Garanti Hediyesi de Var

Model tercihini markanın göz bebeği olan Insignia’dan yana kullanan sürücüleri de bir çok avantaj bekliyor. Masaj yapabilen ergonomik koltukların yanı sıra, IntelliLUX LED matrix farlar ve geliştirilmiş sürüş destek asistanları bulunan otomobil 236.500 TL’den başlayan fiyatlar ile tüketiciler ile buluşacak. Modelin Türkiye’de en çok edilen motor seçeneği olan 1.6 litrelik hacimli dizel otomatik seçeneği ise 246.000 TL’ye satın alınabilir durumda.

Opel’in 2016 yılında Avrupa pazarında yılın otomobili ünvanını alan Astra HB modelin de ise Opel severleri avantajların yanı sıra hediyeler de bekliyor. Bu otomobili tercih eden sürücüler ise Alman markadan 5 yıl ya da 75.000 km Opel garantisine de ücretsiz sahip olabilecekler. Bu model de ekim ayı kampanyası ile birlikte istenen fiyatlar 170.900 TL’den başlıyor. Ayrıca markanın müşterilerine yeni çözümler üreten Opel Finans Sistemi’de ekim ayı boyunca tüketicilere %3,05’lik faiz oranları ile kredi imkanı sunacak. Ayrıca diğer markalar da yer aldığı gibi tüm Opel modellerinde de hurda taşvik indirimi de hız kesmeden devam ediyor olacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası