Ford Mustang Mach-E, Beklenenden Çok Talep Gördü

0

Tanıtımından sonra Mustang hayranları tarafından tepki gören Ford Mustang Mach-E, büyük ilgi görüyor. Özellikle Silikon Vadisi’nde çok beğenilen Mustang Mach-E, Tesla’nın rakibi olarak görülüyor. 2019 Kasım ayında tanıtılan Mustang Mach-E, görenleri şaşırtmıştı. Bazı hayranları tarafından tepki görse de çoğu kişiyi kendine hayran bıraktı ve 40 ön sipariş aldı.

Mustang serisi çoğu kişi tarafından sevilmektedir. Ancak yeni model tepki uyandırdı. Çünkü 2021 Ford Mustang Mach-E, elektrikli olarak tasarlandı. Dolayısıyla tanıtımında elektrikli olması ön plana çıkarıldı. Ancak Mustang modellerinde performans ön plana çıkarılırdı. Bu yüzden Mustang hayranları ikiye bölündü. Kimi hayranları tarafından çok beğenilse de diğer hayranları Mustang Mach-E otomobilini Mustang serisinden saymıyor.

Kasım ayında tanıtılan Ford Mustang Mach-E özellikleri ve tasarımı ile dikkat çekiyor. Dikkat çeken en önemli özelliği ise SUV modeli olması. Hem de tam elektrikli olacak. İsminden dolayı çok tepki çekse de beklenenden fazla satış yapıyor. Açıklanan rapora göre geçtiğimiz günlerde bir gece de 40 ön sipariş yapıldı. Bu da aracın popülaritesinde büyük rol oynadı.

Tesla’ya Rakip Geliyor!

Tesla, özellikle Silikon Vadisi’nde büyük bir şöhret kazanmıştı ve rakip tanımıyordu. Ancak 2021 Ford Mustang Mach-E, Tesla’ya rakip oldu. Araştırmalara göre Silikon Vadisi’nde 100 Mustang Mach-E ön siparişi verildi. Sunnyvale Ford bayisi ise 40 ön sipariş aldı. Bu rakamlar, Mustang Mach-E modeli için iyi bir reklam oldu. Tesla’nın rakip tanımadığı yerlerde bile ilgi görmeye başladı. Tesla’nın merkezi olan Kaliforniya’da da Mustang Mach-E satışı iyi gitmektedir. Sunulan raporlara göre Tesla’nın rakibi Mustang Mach-E olacak. Bu raporların doğruluğunu önümüzdeki günler gösterecek.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası