QNB Finansbank Hesap Bakiyesi Sorgulama

0

Hesap bakiyesi sorgulama işlemi ile QNB Finansbank vadesiz hesaplarınızda ne kadar paranız olduğunu öğrenebilirsiniz. Hesap bakiyesi sorgulama işlemi şu kanallarla yapılabilir;

  • QNB Finansbank şubelerinden
  • QNB Finansbank müşteri hizmetlerinden
  • QNB Finansbank ATM’lerinden
  • İnternet bankacılığı ile
  • Mobil bankacılık ile
  • Kısa mesaj yolu ile

QNB Finansbank Şubelerinden Hesap Bakiyesi Sorgulama

Finansbank’ta bulunan vadesiz hesaplarınızın bakiyesini öğrenmek için mesai saatleri içerisinde Finansbank şubelerinde bizzat başvuruda bulunabilirsiniz. Şubeden bakiye sorgulama işlemi yapabilmeniz için hesabın yasal sahibi olmanız gerekmektedir. Finansbank çalışma saatleri hafta içi 09.00- 17.00 arasıdır. Hafta sonu, resmi ve dini bayramlarda banka hizmete kapalıdır.

QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri Bakiye Sorgulama

0850 222 09 00 numaralı Finansbank müşteri hizmetlerini arayarak hesap bakiyenizi sorgulayabiliriz. İşleminizi sesli yanıt sistemi ile gerçekleştirebilir ya da müşteri danışanlarından yardım alabilirsiniz. Müşteri danışanlarından yardım alarak hesap bakiyenizi sorgulamak isterseniz kimliğinizi doğrulamanız gerekmektedir.

QNB Finansbank ATM’lerinden Hesap Bakiyesi Sorgulama

Finansbank banka kartınız ya da hesap bakiyesini sorgulamak istediğiniz vadesiz hesaba bağlı CardFinans kredi kartınız ile işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. ATM’den bakiye sorgulama işlemi için sizin en yakın Finansbank ATM’sine gidin. Kartınız ve kart şifreniz ile sisteme giriş yapın. Menüden Hesaplarım seçeneğine dokunun, açılan ekranda Finansbank’ta bulunan vadesiz hesaplarınız görüntülenecektir. Dilediğiniz hesabı seçerek bakiyesini görüntüleyebilirsiniz.

QNB Finansbank İnternet Bankacılığı ile Bakiye Sorgulama

Bakiyesini öğrenmek istediğiniz hesabınız internet bankacılığı işlemlerine açıksa Qnbfinansbank.com.tr adresinden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Hesap bakiyesi sorgulama işlemi için aşağıdaki adımları takip edin;

  1. Qnbfinansbank.com.tr adresine gidin, ekranın sağ üst köşesinde görüntülenen İnternet Şubesi sekmesine tıklayın
  2. İnternet şubesine giriş yapmak için müşteri numaranız ya da T.C. kimlik numaranız ve Finans Şifrenizi girin. Finans Şifrenizi bilmiyorsanız giriş ekranının altında yer alan Finans Şifre Al ya da Finans Şifremi Unuttum seçeneklerine tıklayabilirsiniz.
  3. İnternet şubesine giriş yaptıktan sonra menüden Hesaplarım sekmesine tıklayın, görüntülenen vadesiz hesaplarınızdan işlem yapmak istediğiniz hesabı seçerek bakiyenizi görüntüleyebilirsiniz.

QNB Finansbank Mobil Bankacılık ile Bakiye Sorgulama

Mobil bankacılık kullanarak Finansbank vadesiz hesaplarınızın bakiye bilgisini öğrenmek için QNB Finansbank Cep Şubesi uygulamasından sisteme giriş yapın. Açılır menüden Hesaplarım > Vadesiz Hesaplarım adımlarını izleyin. Dilediğiniz hesabı seçerek bakiye sorgulama işleminizi tamamlayın.

Kısa Mesaj ile QNB Finansbank Hesap Bakiyesi Sorgulama

Kısa mesaj yoluyla Finansbank vadesiz hesabınızın bakiyesini sorgulamak için BAKİYE yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra banka kartınızın ya da CardFinans kredi kartınızın numarasının son dört hanesini ekleyin, 39996’ya gönderin.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası