QNB Finansbank Ek Hesap Nedir, Nasıl Açılır?

0

QNB Finansbank Ek Hesap nakit ihtiyacınız olduğunda, hesabınızda bakiye olmasa bile para çekebileceğiniz ve alışveriş yapabileceğiniz bir kredili mevduat hesabıdır. EK Hesabınızdan;

  • Finansbank ATM’lerinde nakit para çekebilir
  • CardFinans Nakit Kartınızla alışveriş yapabilir
  • Fatura ödeyebilir, otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz
  • Harcamalarınızı taksitlendirebilirsiniz

QNB Finansbank Ek Hesap Nasıl Açılır?

QNB Finansbank Ek Hesabınızı kullanmaya başlamak için;

  • QNBFinansbank şubelerinden
  • 0850 222 09 00 numaralı Çağrı Merkezinden
  • QNB Finansbank ATM’lerinden
  • QNBFinansbank.com.tr adresinden
  • QNB Finansbank Cep Şubesi uygulamasından kredili mevduat hesabı başvurusu yapmanız gerekir.

İnternet bankacılığı ya da mobil uygulama üzerinden ek hesap başvurusu yapmak için sisteme giriş yaptıktan sonra Hesap> Ek Hesap Aç adımlarını izleyerek talep oluşturun. Başvurunuz kısa süre içerisinde sonuçlandırılarak kısa mesaj ile bilgi verilir. Hesap başvurunuzun olumlu ya da olumsuz sonuçlanması hesap hareketlerinize ve ödeme alışkanlıklarınıza bağlı olarak belirlenir. Olumlu sonuçlanan Ek Hesap limitinizi onay mesajından sonra hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ek Hesap limitinizden yapmış olduğunuz harcamalar hesabınıza para girişi olduğunda bakiyenizden düşülür. Dilerseniz ödemelerinizi 2 aydan 24 aya kadar taksitlendirebilirsiniz. Taksitli harcama için minimum tutar 200 TL, maksimum tutar 10,000 TL’dir.

Ek Hesap borç ya da taksitlerinizi internet bankacılığı üzerinden görüntüleyebilir ya da çağrı merkezini arayarak e-posta ya da faks talep edebilirsiniz. Gönderilen hesap özetinde harcama detaylarınız, borç ve taksit tutarlarınız, faiz oranı, son ödeme tarihi gibi bilgileri görüntüleyebilirsiniz.

Finansbank Ek Hesap Günlük ve Aylık Faiz Oranları

Ek Hesabınızdan kullandığınız limiti vadesiz ya da vadeli olarak belirli bir faiz oranına tabi tutulmak şartıyla ödeyebilirsiniz. Aşağıdaki tablodan faiz oranlarını inceleyebilirsiniz.

Aylık Faiz Oranı Aylık Gecikme Faiz Oranı Kredi Tahsis Ücreti Maksimum Kredi Vadesi
Ek Hesap %1.25 %1.55 0
Taksitli Ek Hesap %1.25 %1.55 0 14 Ay

Taksitli ödemeleriniz varsa son ödeme tarihinden önce borcunuzu kapatmanız durumunda taksitli kullanım için ek faiz yansıtılmaz. Son ödeme tarihi geçen taksitleriniz için anapara tutarı esas alınarak faiz uygulanır. Ek Hesap limitinizden yaptığınız harcamalar ve taksitler için geri ödeme tutarınızı QNBFinansbank.com.tr adresine giderek Kredinizi Hesaplayın aracı ile hesaplayabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası