Faturalı Hatta Kredi

0

Bankalarla kredi notu ya da kredi sicilinizi negatif yönde etkileyen durumlar sebebi ile sorun yaşıyorsanız, bu durumda kredi kullanımı gerçekleştirmeniz oldukça zor. Ancak, üzülmeyin. Çünkü faturalı hatta kredi 2020 güncel bilgiler ile öğreneceğiniz bazı detaylar var. Yalnızca ve en az 3 aylık faturalı Turkcell, Türk Telekom (Avea), Vodafone hatlarınız ile 5 ve 10 bin TL’ye kadar kredi kullanım imkânı, alternatif yöntemlerle de sunulabiliyor. Peki, faturalı hatta nereler kredi verir? Faturalı hatta kredi veren yerler nelerdir? Kısacası, bir faturalı hat ile nasıl ve ne kadar kredi kullanılır?

Faturalı Hatta Nereler Kredi Verir

Faturalı hatta nereler kredi verir? Öncelikle şunu belirtelim ki, faturalı hat ile direkt olarak kredi alınması mümkün değil. Daha doğrusu bunun adı kredi değil. Ancak, mantık olarak baktığınızda kredi ile farkı olmayan bir işlem zinciri. Bu noktada ilk yöntem, kullanmış olduğunuz faturalı hattın bağlı olduğu operatör şubelerini ziyaret etmek.

Bir örnek üzerinden gidecek olursak, Türk Telekom’a bağlı, en az 3 aylık faturalı hattınız olduğunu düşünelim. Öncelikle, operatörün bir mağazasına gitmek ve yetkiliye hat üzerinden taksitle telefon alıp, nakde çevirmek istediğinizi iletmeniz gerekecek. Bu noktada pek çok operatör mağazası, bu işlemi gerçekleştirmektedir. İhtiyacınız olan tutarın 5 bin TL olacağını göz önünde bulunduracak olursak, mağazadan alabileceğiniz 6, 7, 8 bin TL dolaylarındaki telefonlardan birini hatta taksit ile alabilir mağazadan 5 bin TL nakit desteği almak kaydı ile telefonu bırakabilirsiniz. Bir başka yöntem ise satın aldığınız telefonu değerinde satmak ve daha çok nakit elde edebilmek adına Sahibinden, Facebook grupları, Instagram, Twitter, Letgo gibi sosyal medya veya ikinci el satış sitelerinden kutusunu açmadan sıfır olarak satmanızdır. Bu sayede aldığınız telefonun borcunu tıpkı kredi kullanmış gibi taksit ile öderken, telefonu da hızlı bir şekilde de nakde çevirmiş olursunuz.

Faturalı Hatta Kredi Veren Yerler

Faturalı hatta kredi imkânı sağlayan tek yer GSM Operatör mağazaları değil. Aksine, faturalı hatta kredi veren yerler arasında mobil ödeme kabul eden online alışveriş siteleri, mobil ödeme kabul eden mağazalar ve birden fazla GSM operatör desteği sağlayan yerler de mevcut. Bu sayede yine faturalı hatta taksitli satış ya da doğrudan satış gösterirken, nakde kolay bir şekilde ulaşılmanız da mümkün.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası