İstanbul Autoshow 2017 Başladı

0

İstanbul Autoshow TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı. ”Geleceğe Yakından Bakın” teması ile ziyaretçilerini bekleyen İstanbul Autoshow 30 Nisan’a kadar devam edecek. Bugün basın mensuplarını ve özel misafirlerini ağırlayan İstanbul Autoshow ”Entegre iletişim çözümleri, otonom sürüş, çevreci ve akıllı araçlar” gibi konularda yeniliklerini sergileyecek. Ziyaretçilerini yakın gelecekte hayatlarına dahil olacak bu konuları deneyimleme fırsatı sunan İstanbul Autoshow’un bu yıl 17. si düzenlenmekte.

Otomotiv Distrübitörleri Derneği (ODD) bünyesinde yer alan ve Türkiye’de faaliyet gösteren firmaların dışında birçok teknoloji, inovasyon, bilişim aksesuar ve yan sanayi firmaları ile sivil toplum örgütleri ve basın mensupların yer aldı. İstanbul Autoshow’un ana konularının başında dünya otomotiv gündeminin de en temel konusu olan otonom sürüş gelmekte. Teknolojiye yatırım yapmış birçok şirketin katılım gösterdiği fuar’da otomobiller ve mobil cihazlar arasında akıllı çözümler sunan teknolojiler büyük ilgi görürken katılım beklenilenin altında kaldı.

İstanbul Autoshow’a Katılım Düştü

Birçok otomobil ve teknoloji firmasının yer aldığı İstanbul Autoshow 2017’da Bayraktar Grubu (Citroen, DS, Subaru, Infiniti) Borusan Otomotiv (BMW, MİNİ, Land Rover, Jaguar) ve Doğuş Otomotiv( Audi, Bugatti, Porsche, Jaguar) distribütörlüğünde ki markalar katılım sağlamadı. Katlımın beklenilenin altında kalmasının sebeplerinden bir tanesi de bu 3 devin fuarda yer almaması olarak gösterildi.

İstanbul Autoshow 2017’de birçok araç görücüye çıkarken bir tanesi görülmeden geçilemeyecek cinsten. Dünya’da sadece 24 adet üretilen ve 24 saat içerisinde tükenen Aston Martin Vulcan 2.4 milyon pound ile fuarın en pahalısı oldu. Koleksiyoncular ve Arap Şeyh’lerinin dikkatini çeken Aston Martin Vulcan sadece pistler için üretildi. İstanbul Autoshow 2017’de birbirinden lüks araçlar sergilenirken Yeşilçam filmlerinin unutulmazları olan araçlar da fuarda yerlerini aldı.

İstanbul Autoshow 2017’da büyükler kadar küçükler de düşünülmüş. Fuar alanında ”Instawall” adındaki  sosyal medya paylaşımlar yapılan bir özel alan kurulmuş. Çocuklar için de hazırlanan farklı etkilik alanında küçük misafirler eğlenme fırsatı bulurken ebeveynler de fırsattan istifade biraz dinlenebilecekler. Hafta içi kadın ve öğrencilere ücretsiz olacak fuar süresince Atatürk Havalimanı ve Kadıköy İskele’de servislerle etkinliğe katılım sağlanabilecek. Fuar giriş ücretleri hafta içi 10 hafta sonu 20 Türk Lirası olurken kadınlar hafta sonu 10 öğrenciler ise 5 türk lirası ödeyerek fuara girebilecek.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası