Kefilsiz Kredi Veren Bankalar

0

Kefilsiz ve de gelir belgesiz anında kredi veren bankalar sayesinde nakit ihtiyaçları anında karşılanmaktadır. Kredi başvuruları şubelere gidilmeden mobil bankacılık ya da SMS yolu ile yapılabilmektedir. Devlet veya özel bankalar farketmeksizin hangi bankanın ne kadar kredi verdiğine dair tüm detaylar yazının devamında yer almaktadır. Hep birlikte kefilsiz kredi veren bankalar hakkında bilgi edinelim o vakit.

Kredi alabilmek için gelir beyanı ve de kefil şartı isteyen bankaların artık birçoğu bu belli başlı şartları istememektedir. Son zamanlarda yaşanan bu gelişme ile en çok serbest meslek çalışanlarıyla ev hanımlarına kolaylık sağlayarak başvuru artışları meydana gelmiş durumdadır. Bununla birlikte sunulan imkan ile banka şubelerine gidilmeden kredi başvuru işlemleri kolaylıkla yapılmaktadır.

Anında ve kefilsiz kredi veren bankalar ile gelir belgesiz kredi alımının sağlanması için öncelikle kredi not puanı yüksek olması gerekiyor. Yapılacak olan kredi başvuruları, banka sistemi tarafından incelenirken Findeks kredi notu ve sicil kayıtlarına özellikle dikkat edilmektedir. Yapılan incelemelerin ardından şartları uyan kişiler, bankaların belirlemiş olduğu faiz ve vade oranları ile kredi kullanabilmektedir. Bankaların faiz onları, çekilen kredi tutarına, ödeme vadesi sayısını ve de kredi notu puanına göre değişkenlik göstermektedir.

Hangi Bankalar Kefilsiz Kredi Verir

Cepte TEB Kefilsiz Kredi

16-65 yaş aralığında bulunan bütün vatandaşlar başvuruda bulunabilir.
Kredi başvurusu yapabilmek için banka müşterisi olma şartı gerekmemektedir. 1000-50.000 TL aralığında limiti bulunan kredi miktarı, 3 TL 36 ay vade ile ödeme koşulu bulunmaktadır.

Akbank Kefilsiz Kredi

Findeks puanı ideal oranda ise, Akbank üst limiti 40 bin TL’ye kadar kredi kullandırma imkanı sunmaktadır. Kredinin onaylanmasından sonra bankaya gidilmeden anında kullanma imkanı da bulunmaktadır.

VakıfBank Kefilsiz Kredi

Bu bankaya ait en önemli avantaj bireysel müşteri iseniz anında kredi kullanabilme Hakkı bulunmaktadır. VakıfBank üzerinden Maaş almayan müşteriler, 9 bin TL’ye kadar kredi kullanabilirken Vakıfbank üzerinden maaş alan müşteriler ise 30 bin TL’ye kadar kredi alabilmektedir.

Yapı Kredi Kefilsiz Kredi

Bu bankada ön onaylı limitin olması durumunda limit tutarı kadar kredi kullanılabilmektedir. Ilk ödeme için ise 3 aya kadar erteleme mevcuttur.

İş Bankası Kefilsiz Kredi

60 ay vadeye kadar 500.000 TL Kredi kullandırma imkanı sağlayan İş Bankası, ayrıca 3 ay erteleme fırsatını da sunmaktadır.

Fibabanka Kefilsiz Kredi

1000 TL 70000 TL arasında kredi verme fırsatını sunan banka, ödeme koşullarını 12 ile 60 ay vade arasında sağlamaktadır.

Enpara Kefilsiz Kredi

Kredi onayının alınmasından 14 gün içerisinde cayma hakkı bulundurarak öne çıkan Enpara, 1000 ile 60 bin TL tutarında krediye 60 ay kadar vade ile kullan durmaktadır.
Enpara tarafını alınan kredilerin başvurularında en önemli şart adli sicili temiz olmasıdır.

ING Bank Kefilsiz Kredi

ING Bankasının en önemli şartı ;banka müşterisi olunması durumunda, istenilen kredi Findeks raporuna göre verilmektedir. Yüzde 0,79 vade oranıyla kredi kullandıran ING Bankın, en çok dikkat ettiği koşul ise kredi notunun 1850 ve üzeri olmasıdır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası