2021 Cadillac Escalade Çarpıcı Özellikleriyle Tanıtıldı

0

Otomobil sektörünün en önemli zincirlerinden birisi olan Cadillac son dönemlerin en dikkat çekici tanıtımlarından birisi olan 2021 Cadillac Escalade modelinin tanıtımını yaptı. Son dönemlerde sık sık casusu sızıntılar ile gündem olan 2021 Escalade insanların en çok merak ettiği araçlardan birisi olarak tarihe geçti.

Yapılan tanıtım ile aracın ne kadar modern bir üretim olduğu ilk dikkat çeken noktalar arasında yer alıyor. Özellikle de bir oyun konsolunu andıran ve direksiyon simidinin arkasında bulunan dev ekranlar aracın oldukça özgün modern olmasını sağlamış durumdadır.

Son Zamanların Modası

Son zamanlarda her şeyde olduğu gibi araçlarda da yani otomobillerde de moda olan bazı özellikler oldu. Bu özellikler neredeyse bütün firmalar tarafından tercih ediliyor. Bu özelliklerden birisi olan dev ekranlar yine bu 2021 Cadillac Escalade ürününde bulunan özelliklerdendir.

Araç sahip olduğu dev 38 inç ekran ile şu anda piyasada bulunan birçok araçtan daha fazla ekran boyutuna sahiptir. Yukarıda da değinildiği üzere ekran modasına çok hızlı bir giriş yapan Cadillac yeni araç modeli ile göz kamaştırıyor.

Arkada 12.6 inçlik Ekran

Araç içinde sadece ön kısımda ekran bulunmuyor. Arkada oturan insanlar içinde arka kısımda her yolcunun karşısında olmak üzere ve toplamda da 12.6 inçlik bir ekran bulunuyor. Bu da araç içinde sadece şoförün değil aynı zamanda da yolcuların düşünüldüğü anlamına geliyor.

Araç farklı far tasarımları ile de özellikle dikkat çekiyor. Bu tasarım ile özgün olmaya çalışan araç modeli insanlar tarafından sık sık tercih edilecek gibi duruyor. Yine bütün bu özelliklerin yanında aracın sağ, sol, ön ve arka kısımlarında yer alan kameralar da dikkat çekiyor. Söz konusu olan bu kameralar çevre kontrolü için oldukça önemli bir rol oynuyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası