Cadillac Escalade Modelinin İki Kapılı Versiyonu Tasarlandı

0

Amerikalı önemli araba üreticisi olan Cadillac Escalade ile sınırları zorluyor! Klasik modellerin yanı sıra Escalade SUV ile bilinen marka, iki kapılı versiyonuyla yenilikçi bir tasarımın altına imza attı.

Fabrikadan dört kapılı olarak çıkan Escalade, bir tasarımcı tarafından yeniden dizayn edildi. Otomobile daha spor bir görünüm katan tasarım, daha önceden Ford Explorer Coupe, Jeep Cherokee Coupe ve Range Rover modellerde de denendi.

Otomobil tutkunları tarafından çoğu zaman kullanışsız ve gereksiz olarak değerlendirilen yenilikler, tasarım detaylarıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Cadillac Escalade iki kapılı versiyonun kullanışlılık konusunda dikkat çekici farklılıklar taşıyor.

Cadillac Escalade Modelinin Sahip Olduğu Özellikler

X-Tomi Design tarafından hayata geçirilen değişiklikler, şirketin sosyal medya hesapları üzerinden otomobil tutkunu takipçilerle paylaşıldı. Arka kapıların kaldırılmasıyla beraber geriye doğru uzayan model, kullanışlılık konusunda bazı soru işaretlerini akıllara getiriyor.

SUV modeller için azalan kapı sayısı olumsuz etki yaratırken, araç genişliğiyle uyuşmayan kapı sayısı özellikle kalabalık aileler için kafa karıştırıcı olabilir. Bu versiyonun sadece bir tasarım olduğunun altını çizen yetkililer, 2021 model Cadillac Escalade ile ilgili düşüncelerini kamuoyuyla paylaştılar.

2021 Model Cadillac Escalade

2021 model araçta tasarımla ilgili yenilikler olduğunun ancak kapı sayısıyla oynanmadığının altını çizen tasarım ekibi, tercih edilen yeniliklerin teknolojik detaylar olduğunu belirtiyor. Tasarım detayları bozulmadan yapılan eklemelerle araç bir teknoloji üssüne çevrilmiş denebilir.

Lüks segmentte yer alan Cadillac Escalade SUV model, iki kapılı olursa nasıl görünür sorusuna yanıt veren tasarım, şirket yöneticilerinin bu konuda verecekleri kararlar için belirleyici rol oynuyor. İki kapılı tasarım için ciddi bir uğraş sergileyen X-Tomi Design kalabalık ailelerin kullanım sorununa değinerek ortaya daha başarılı bir form çıkarabilir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası