Cadillac Live: Arabaları Evinize Getiren Sanal Galeri Tanıtıldı

0

Dev otomobil markası Cadillac, otomobil aşıklarının karşısına Cadillac Live adında yeni bir hizmet ile geliyor. Geliştirilen yeni hizmet, internet hizmetinden yararlanarak ev rahatlığı üzerinden mobil veya bilgisayar platformlarından siteye giriş yapılarak galeri turu yapabilir, istenilen araç üzerinde özelliklerine göz atabilirsiniz. Bu özelliklere ek olarak akla gelen herhangi bir soru olduğunda yalnızca iPhone ve uyumlu olan cihazlar ile birlikte sanal galeri ile canlı video bağlantısı kurarak çalışanlara soruları iletebilir ve yanıt alabilirsiniz.

Yeni internet hizmetinin sağladığı en iyi özelliklerden birinin; merak edilen otomobil üzerinde hakkında detaylı bilgi alabilmek için uzun yolculuklara gerek kalmadığı olmaması kabul ediliyor. Aynı zamanda satış temsilcilerinden araç için kullanılan aksesuar, tekerlek ve renk gibi seçenekler hakkında arayüz de görüntüleyerek bilgi alınabiliyor.

Cadillac Live Üzerinden Satış Yapılıyor mu?

Yeni hizmetin kullanıcılara sunmadığı seçeneklerden biri internet ile araç satın alınamıyor. Polestar, Tesla gibi dev markalarda internet üzerinden satış gerçekleşiyor ancak Cadillac Live’da bu mümkün görülmüyor. Üretici firma bu konu hakkında müşterilerinin almayı düşündükleri araç modelleri üzerinde detaylı düşünmelerine fırsat tanıması için bu hizmeti geliştirdiklerini belirtiyor.Cadillac Live: Arabaları Evinize Getiren Sanal Galeri Tanıtıldı

Fiyat ve Performans Odaklı CT4-V ve CT5-V Cadillac Araçları Fiyatları Açıklandı

Otomobil sektörünün devleri arasında yerini alan Cadillac geçtiğimiz günlerde yeni modelleri olan CT4-V ve CT5-V araçları için fiyatlarını açıkladı. Yeni otomobillerin CTS-V ve ATS-V modellerine nazaran daha düşük performansa sahip olmaları nedeniyle yeni modellerin fiyatları daha düşük olarak açıklandı.

Cadillac CT4-V otomobilinin önceki geliştirdiği modeli ATS-V sektör içerisinde 60 bin dolar ile satışa çıkmıştı. Ancak CT4-V’de iki farklı seçenek ile daha düşük fiyata satılıyor. Arkadan itişli model olan araç etiket fiyatı 45.590 dolar olarak açıklanırken, dört çeker modeli 46.590 dolar ile görücüye çıkıyor.

Cadillac CT5-V’de bir önceki modeli CTS-V’e göre daha düşük fiyata görücüye çıkıyor. CTS-V modeli 86.995 dolar olarak satılırken CT5-V modelinde arkadan itişli seçeneği 48.690 dolar iken, dört çeker modeliyse 51.290 dolar olarak görücüye çıkıyor. Her iki Cadillac modelinin önümüzdeki aylar içerisinde satışa çıkacağı bekleniyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası