2021 Cadillac Escalade İçin Yeni 38 inçlik OLED Ekran

0

SUV araç sınıfında yer alan 2021 Cadillac Escalade serisi daima büyük tasarımı ve oldukça lüks detaylarıyla bilenen bir araç. Şimdi ise şirket, Escalade’in sağladığı büyüklüğü farklı bir yönde daha kullanarak, 2021 modelinin ön konsoluna OLED özelliğe sahip 38 inçlik bir ekran yerleştirecek.

Amerika merkezli bir şirket olan General Motors’un bünyesinde bulunan ve lüks otomobil üretimi yapan Cadillac, en çok ta büyük SUV sınıfı aracı olan Escalade ile ünlü. Lüks otomobil üreticisi şirket, son yayınladığı videosu ile 2021 model Escalade için yeni ve büyük bir değişikliğin geleceğini duyurdu. Bu yeni değişiklik ise 2021 Escalade model araçların ön konsolunda yer alacak 38 inç boyutunda kavisli bir dev OLED ekran.

Mükemmel Renkler

Bu geniş ekran fikri daha önce bir start-up şirketi niteliğine sahip olan Byton adlı elektrikli otomobil üreten şirket tarafından hayata geçirilmişti. Byton şirketince tanıtımı yapılan otomobilin ön konsol kısmında 48 inç boyutunda bir ekran yer alıyordu fakat Cadillac tarafından tanıtılan ekran kavisli ve daha kaliteli bir OLED dev ekran olacak. Cadillac yaptığı açıklamada ayrıca bu ekran ile 4K televizyonlardaki piksel yoğunluğunun tam iki katının sağlanacağını ve mükemmel renkleriyle bu ekranın otomotiv sektöründe bulunan en geniş renk yelpazesini sunacağını açıklandı.

Super Cruise

Bu devasa ekranlar, Cadillac’ın ödüllü sürücü asistanı Super Cruise sistemiyle birlikte gelecek. Bu OLED ekranlar sürücü asistanı sistemi olan Super Cruise ile entegre olarak çalışacak. Super Cruise sisteminde, direksiyon simidinde yer alan sensörler ile sürücünün yola dikkati kontrol ediliyor ve uyarı yapılıyor.

Tesla tarafından yeni Model S otomobillerde ekranın büyütülmesi üzerine diğer otomobil üreticisi şirketlerde buna yanıt olarak kullandıkları ekranları büyütmeye başladılar ancak Cadillac bu son hamlesiyle çok daha ileri gitti ve 38 inç boyuta sahip bir ekran tercih etti. Cadillac’ın benimsediği “Daha büyük daha iyi” parolası bir kez daha bu şekilde ortaya çıktı. Bu dev ekran Amerikan otomobil endüstrisi alanında önemli bir yenilik olarak yerini alacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası