Fiat Fiorino EKO LPG Seçeneği ile Satışa Sunuldu

0

İtalyan otomotiv devi Fiat grubunun Türkiye’de de en çok sevilen modellerinden biri olan Fiat Fiorino EKO LPG seçeneği ile birlikte satışa sunuldu. Kasım ayı itibariyle satın alınabilecek araç lansmana özel kampanyalar ile asfalta inecek.

Türkiye’de Tofaş grubunun fabrikasın da üretimi gerçekleştirilen araç, 1.4 litrelik hacime sahip olan benzinli model ile birlikte gelecek. Araç LPG dönüşümü sonrasın da kendi sınıfının ilk fabrika çıkışlı LPG’li modeli olma ünvanını taşıyacak. Ekonomik bir araç olmasının yanı sıra Fiat Fiorino EKO, çevreye yayılan zararlı gazların salınımını azaltan bir yapıya sahip. Ekosistem dostu bu araç ismini de aslında buradan alıyor.

Fiat Professional garanti kapsamında satın alınacak olan Fiorino Eko, 3 yıllık garantinin yanı sıra 150.000 km garantisi ile birlikte asfalta inecek. Dizel araçların yakıt tüketimi ile neredeyse aynı yakıt tüketimine sahip olan Eko, fabrika çıkışından sahip olduğu yeni ”Eko Butonu” ile birlikte LPG tüketimine geçerek sağladığı yakıt tasarrufunu katlamış olacak.

Fiat Fiorino EKO LPG Kampanyası ile Geldi

Fabrika çıkışından LPG’li olarak alınacak olan Eko’nun LPG dolumu ise mevcut yakıt dolum noktasından kolaylıkla yapılabilinecek. Pop, Safeline ve Premio donanım seçenekleri ile birlikte sunulan araç, lasmana özel de ayrı otogaz kampanyası ile birlikte geldi. 30 Kasım 2019 tarihine kadar Fiorino EKO sahibi olacak olanlar, 3.500 TL’ye kadar yakıt alımlarını Aygaz ve Mogaz istasyonlarından gerçekleştirirlerse %20 indirim fırsatı kazanacaklar.

70.000 TL 36 Ay %0,49 Faiz İmkanı

Fiat grubu otogaz kampanyasının yanı sıra Eko lansmanına özel bir de kredi paketi müjdesi verdi. Kredi kampanyası da otogaz da olduğu gibi 30 Kasıma kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamın da Eko modelini alacak olan müşteriler 2 – 30 Kasım tarihleri arasında 70.000 TL’ye kadar krediyi 36 ay vade seçeneği ile %49’luk faiz oranından kullanabilecekler.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası