2017 Hyundai Yeni i10

0

Hyundai’nin yeni otomobili 2017 Hyundai Yeni i10 geniş iç yapısı ile ailelere her ne kadar hitap etmiyor olsada göz alıcı tasarımı ve sportif görünümü ile gözleri üzerine çekmeyi başarmış durumda. Yeni ön ızgara, yuvarlak led gündüz sürüş farları, projeksiyon tipi ön sis farları ve yeniden renklendirilmiş arka stop far grubu ile ön plana çıkıyor.

Elite donanımı ile birlikte sunulan Hyundai Yeni i10 2017’daki yenilikçi 7” dokunmatik ekranlı ve 4*45 W gücündeki navigasyon sistemi çok alternatifli bağlantı seçenekleri ile yolculuklarınızı çok daha eğlenceli hale getiriyor ve başka aparatlar ile sizi yormuyor.

Navi Drive Pack versiyonu ile Yeni i10’un sunduğu diğer bir özelliği ise son zamanlarda yeni otomobillerin gözdesi haline gelen ‘Ön Çarpışma Uyarı Sistemi’ i10 severlerinde artık gözdesi. Peki ‘Ön Çarpışma Uyarı Sistemi’ ne gibi kolaylıklar sağlıyor onu inceliyelim. Çok-fonksiyonlu kamera, aracınız ile önünüzdeki araç arasındaki uzaklığı takip eder. Çarpışma riski algılandığında görsel ve işitsel uyarılar sağlıyarak sürücüye oldukça yardımcı olacak donanımlar içinde yer alıyor ve bu sistem artık tüm otomobillerde aranan bir özellik olma yolunda ilerliyor.

2017 Hyundai Yeni i10 Detayları

Kendi sınıfının lideri olma konusunda emin adımlarla ve devrim niteliğinde değişiklikler ile sevenlerine sunulan ‘Hyundai Yeni i10 2017’ dış görünüşüne istinaden sevenlerine geniş iç ve dış renk yelpazesi ve ferah iç mekanı ile etkileyici bir görünüm ve rahat bir yolculuk sağlıyor.

Bu gibi mini arabaların kullanıcıları korkutan en büyük dezavantajlarından biride tabiki de bagaj hacimleri. Hyundai Yeni i10 2017 bu konuda kullanıcılarına ‘Taşımak istediğiniz her şey için yeterli alan’ sloganı ile tabularını yıkarak geniş bir ic hacim vaadinde bulunuyor. Kendi sınıfında lider kabin hacmine sahip olan Hyundai Yeni i10 2017 yine kullanıcılarına en geniş bagaj hacmini sunuyor. 252 litrelik bagaj hacmine sahip olan Yeni i10 zor zamanlarda arka koltukların yatırılması ile birlikte birden bagaj hacmi 1.046 litrelik devasa bir taşıma alanına dönüşmüş oluyor.

Araç içi konforu ve küçük detaylarıda düşünülen araç, sürücü ve yolcular için kolaylık sunan aydınlatmalı torpido gözü, kapak açıldığından otomatik olarak yanan bagaj lambası, sürücü ve yanındaki yolcu için düşünülmüş içeceklerinizi koyacağınız güvenli bölmelerede sahip. Aynı zamanda ön ve arka kapı taraflarında sürücüye veya yolculara yönelik pet şişe tutacakları ve güneşliklere konulan aynalar ile ufak detaylar Yeni i10’da düşünülmüş.

2017 Hyundai Yeni i10 Güvenlik

Yeni i10 sürücülerinin her sürüşten ayrı keyif alması için en iyi hale getirilmiş. Şasi ayarları kontrol ve yönlendirme geribildirimi sağlıyor ve güç aktarma organları sayesinde her sürüşten en iyi verimi alıyorsunuz. 1.0 MPi benzinli motora sahip olan Hyundai Yeni i10 2017 500 devir ile maksimum 66 ps, ve 3.500 devirde maksimum 9,7 kg·m tork sağlıyan araç 5 vites manuel şanzıman ile hızlı ve kesin vites değiştirmesi, 4 vites otomatik şanzımanı ile akıcı otomatik vites ile daha rahat bir sürüş deneyimi sağlıyor. Sevenlerine daha güvenli yollar sunan hyundai’nin öne çıkan özelliklerinde;

  1. Çarpışma riski algılandığında görsel ve işitsel uyarılar sağlıyan çarpışma uyarı sistemi.
  2. Lastik basıncını denetleyen ve düşük hava basıncı tespit eden uyarı sistemi.
  3. Bir çok sürücü için kabus haline gelen zorlayıcı yokuşlarda kalkış yaparken kısa bir süreliğine frenleme desteği.
  4. Döndüğünüz yere göre otomatik olarak o yönde yanan ‘Statik Dönüş Farları’
  5. Şerit takip uyarı sistemi, seçilen trafik şeridinden kasıtsız bir ayrılma durumunda; çok fonksiyonlu kamera tarafından fark edildiğinde, görsel ve işitsel olarak sürücüyü uyaran sistemleri Yeni i10’un ön plana çıkan özellikleri.

Yeni i10 her bir tekerin çekiş değerinden Hyundai Yeni i10 2017’nin gövdesinin nasıl hareket ettiğine kadar her şeyi hesaba katıyor. Geri kalan her şey ise standart Elektronik Denge Kontrolü (ESC) ile güvende tutuyor. Bu özellikler vasıtasıyla i10’unuz artık ani hareketler veya keskin dönüşlerde bile ne zaman fren yapılması gerektiğini tespit ediyor.

Acil durumlarda stop lambalarınız otomatik olarak hızlıca yanıp sönerek diğer sürücüleri uyarıyor. Son zamanlar ön plana çıkan en çok sevindiren özellikler arasında yer alan Park Asistanı’da düşünülmüş. Her ne kadar uzun yıllardır da direksiyon başında olsada sürücüler park her sürücü için kabus haline dönebiliyor. Görüşünüz kısıtlıysa dar yerlere geri geri girmek zordur. Hyundai Yeni i10 2017 RPAS, arka tamponda bulunan dört sensörü ile göremediğiniz engelleri tespit eder. Size ne zaman durmanız gerektiğini söylerek kusursuz bir şekilde park etmenizi sağlıyor.

2017 Hyundai Yeni i10 Fiyatları

  • 1.0 D-CVVT 5 İleri Düz 5 Kapı Benzin 5 İleri Düz: 46.200 TL
  • 1.0 D-CVVT 4 İleri Otomatik 5 Kapı Benzin 4 İleri Otomatik: 51.400TL
  • 1.2 D-CVVT 4 İleri Otomatik 5 Kapı Benzin 4 İleri Otomatik: 57.900TL başlangıç fiyatları ile birlikte satışa sunuluyor.
Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası