Bugatti La Voiture Noire Modelinin Yeni Versiyonları Geliyor

0

Bugatti tarafından sadece 1 tane üretilen, Bugatti La Voiture Noire dünyanın en pahalı arabası unvanını elde etmişti. 12,5 milyon dolarlık fiyatıyla dikkat çeken aracı, ünlü futbolcu Ronaldo satın almıştı. 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan arabanın şimdi yeni iki farklı versiyonu üretiliyor. Bugatti, Noire Sportive ve Noire Élégance adlı modelleri, 20 tane üretecek ancak bu yeni modellerin fiyatları daha düşük olacak.

Bugatti La Voiture Noire’nin Yeni İki Versiyonu

Dünyaca ünlü otomobil şirketi Bugatti’nin, 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıttığı aracı, Bugatti La Voiture Noire büyük sükse yapmıştı. Dünyanın en pahalı aracı olan ve 12,5 milyon dolarlık fiyatıyla dudak uçuklatan aracı, Cristiano Ronaldo satın almıştı. Bugatti, bu araçların gördüğü ilgiden memnun ve iki yeni versiyonunu üretiyor.

Bu yeni iki versiyon; Noire Sportive ve Noire Élégance sadece 20 adet üretilecek. Dünyada sadece 1 tane olan bu sebeple, 12,5 milyon dolar fiyatla satılan, Bugatti La Voiture Noire’nin aksine aracın yeni versiyonları daha düşük fiyatla satılacak.

Bugatti La Voiture Noire Modelinin Yeni Versiyonları Geliyor

Bugatti’den Hızlı ve Ekonomik Araçlar

Bugatti La Voiture Noire, kalitesi ve yüksek fiyatıyla ilgi odağı olmuştu. Bugatti, şimdi bu aracın yeni versiyonları üzerinde çalışıyor. Noire Sportive ve Noire Élégance adlı modellerin özellikleri Bugatti kalitesini yansıtmakla beraber, araçlar görece düşük fiyatlarıyla öne çıkıyor. Bilindiği gibi, Cristiano Ronaldo’nun satın aldığı Bugatti La Voiture Noire’nin fiyatı 12,5 milyon dolardı. Bugatti tarafından üretilecek olan, yeni versiyon araçların özellikleri;

  • Élégance model, karbon fiber gövdeye sahip olacak
  • Sportive model, mat siyah bir gövdeye sahip olacak
  • Araçlarda Caractère jantlar ve alüminyum detaylar yer alacak
  • Araçlar siyah ağırlıklı olacak
  • Araçların motorları; 8,0 litre W-16 ve 1500 beygir gücünde olacak
  • Bu yeni versiyonların fiyatları, 3,3 milyon dolar olacak

Bu özellikleriyle dikkat çeken yeni versiyon araçların 2020 yılı ortalarında teslim edilmesi planlanıyor. Bugatti La Voiture Noire sadece 1 adet üretilmişti. Yeni versiyonlar ise 20 adet üretilecek ve fiyatları da 4/1 oranında olacak. Dünyanın en popüler otomobil şirketleri arasında yer alan Bugatti’nin yeni araçları merakla bekleniyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası