Bugatti Chiron R İlk Kez Cenevre’de Sergilenecek

0

Bugatti markası, özel modeli olan Bugatti Chiron R tanıtımı için hazırlıklara hız verdi. Cenevre’de düzenlenecek otomobil fuarında sergilenecek olan model otomobil tutkunlarının büyük ilgisini çekecek.

Cenevre otomobil fuarına özel bir şekilde hazırlanan Bugatti, Chiron modele ek olarak Chiron R ile de heyecan yaratacak. Geneva Motor Show olarak bilinen fuar, her yıl dünyanın dört bir yanından otomobil tutkunlarının bir araya gelmesini sağlıyor.

Her zaman olduğu gibi bu yıl da hazırlıklarını sıkı bir şekilde tamamlamaya çalışan Bugatti, fuarın favori standları arasında sayılıyor. Bu fuara özel araç tanıtımıyla bilinen firma, bu yıl da bekleneni eksiksiz bir şekilde karşılayacak. Özel otomobil hakkında ipuçları vermeye devam eden Bugatti Chiron R üzerindeki beklentileri yükseltmeyi başarıyor.

Chiron R Yola Çıktı

Firmanın sosyal medya hesaplarından yapılan habere göre Chiron R fuardaki yerini almak için yola çıktı. Güney Afrika’da bulunan O. R. Tombo Uluslararası Havalimanı’ndan çekilen fotoğraflar kamuoyuyla paylaşıldı. Chiron R’nin Sport ve Super Sport 300+ arasında yer alması bekleniyor.

Yeni aracın maksimum hızının Chiron’dan düşük olması beklenirken, tutunma gücü ve kontrol açısından fark yaratacağı düşünülüyor. Chiron saatte 400 kilometre hıza ulaşırken bu rakam Chiron Super Sport 300+ 480 barajını aşıyor.

Aracın Sahip Olduğu Özellikler

8 litrelik, 16 silindirli, 4 turbolu motora sahip olacak olan araç, kuvvetli motoruyla dikkat çekiyor. 3 Mart 2020 tarihinde Cenevre’de başlayacak olan fuar, yeni otomobil hakkında merak edilenlerin ortaya çıkmasını sağlayacak. Otomobil tutkunlarının bu süre boyunca sosyal medyadan yapılacak yeni görsel paylaşımları beklemekten başka çaresi yok. Yeni otomobil hakkındaki bilgiler Bugatti’nin son fuardan sonra yoğun bir AR-GE çalışması yürüttüğünü ortaya koyuyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası