Audi Q9 ve Yeni TT Hakkında Yeni Bilgiler Geldi

0

Audi Q9 ve Dört kapılı TT modeli hakkında bilgiler ortaya çıktı. Alman otomotiv devi Volkswagen’e ait Audi markasının herkes tarafından merak edilen Q ve TT modelleri üzerinde yaptığı son tasarımlara ait bilgiler ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilerin kaynağı ise Almanya’nın Auto Blind adındaki otomobil dergisi.

Auto Blind dergisinde yer alan bilgilere göre Audi Q serisinde beklenen yeni modeli Q9 olurken, TT serisinde dört kapılı bir tasarımla yeni yılda gündeme gelecek. Volkswagen’e bağlı Audi markası üretmiş olduğu üst segment araçları ile bilinmektedir.

Audi’nin SUV modelleri arasında en çok tercih edilen Q serisidir. Audi Q serisinde beklenen adımı Q9 ile atmış oldu. Bunla birlikte spor araba denilince akla ilk gelen Audi TT’nin dört kapılı tasarımı hakkında da bilgiler ortaya çıktı.

Almanlar Birbirine Meydan Okumaya Çalışıyor

Almanya dünyaca bilinen Mercedes, BMW ve Volkswagen gibi markaların sahibidir. Audi yeni tasarım SUV klasmanı Q9 ile BMW’nin X7 ve Mercedes’in GLS modellerine meydan okurcasına lüks, geniş ve daha donanımlı bir tasarımla ortaya çıkıyor.

Audi Q9’un 592 beygir güce sahip olduğu ve RS modelinin bile olabileceği duyuruldu. Auto Bild dergisinde yer alan bilgilere göre Audi TT’nin dört kapılı yeni tasarımında önceki modellerle harmanlama yapıldığı bilgisi bulunmakta.

Dergide yeni Audi TT’nin 2021 yılı sonunda A3 Sportback ile A5 Sportback modellerinin yerini alacağı öngörülüyor. Audi TT yeni tasarımında sedan, çamurluk ile tavan tasarımında orijinal Audi Quattro’yu anımsattığı bilgisi dergide yer aldı. Audi’nin yeni Q9 ve TT modelinde nasıl bir tasarım yapacağı ve donanımda bulunacak özellikler hakkında 2020 sonlarında bilgilerin netleşeceği söylenebilir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası