2019 BMW X5 Modeli Resmen Tanıtıldı

0

Alman otomotiv üreticilerinden gelen yeni model haberlerine bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde Audi yeni nesil Q8 modelinin tanıtımını yapmıştı. Bugün itibariyle bir haber de BMW grubundan geldi. Alman üretici BMW’nin uluslararası pazarda en sevilen modellerinden olan dördüncü nesil 2019 BMW X5 modeli yenilenen bir dizi teknolojiye ek, daha sert ve agrasif bir görünüm ile karşımıza çıktı.

Yeni X5, alışa gelmiş görünümünü her ne kadar koruyor gibi görünse de yeni güncel dokunuşlara sahip. Artık daha da geniş bir ön ızgaraya sahip olan otomobil, standart olarak sunulan LED farlara ek, markanın Laserlights far sistemiyle de satın alınabilinecek. Bagaj kısmın da ise daha küçük eşyaların daha düzenli yerleştirilmesi adına iki kapağa sahip bir bagaj alanı konumlandırılmış. Üstelik opsiyonel seçenek ile birlikte bu bagaj kapakları istenildiği taktirde otomatik olarak da açılıp kapanabilme özelliğine sahip.

2019 BMW X5 Konsol Bölgesi

Yeni nesil 2019 BMW X5‘in konsol bölgesinde de 12.3 inçlik iki ayrı ekran yer alıyor. Bu ekranlardan bir tanesi bilgi eğlence sistemlerinin kontrollerini üstlenirken, diğer ekran ise gösterge paneli görevini üstleniyor. Şoför ve yan yolcu koltukları ise alttan ısıtmaya ve elektrikli kontrol ile ayarlanabilme özelliğine sahip. Ayrıca ön koltuklarda geçerli olmak üzere havalandırmalı ve masaj yapma özelliğine sahip koltuklarda ayrıca tercih edilebiliyor. Kabin kısmında opsiyonel olarak seçilen bir diğer teknolojik özellik ise Bowers & Wilkins ses sistemi.

Yeni 2019 BMW X5 Yan Görünümü

Yeni 2019 BMW X5

Eğer daha fazla yolcu alanına ihtiyaç duyuyorsanız belirtmekte fayda var ki aralık ayından itibaren 3 koltuk sıralı bir model daha piyasaya sürülecek. Bu modele de ilk versiyona eklenen elektrikli koltuklar konumlandırılacak. Bu sayede bu versiyona sahip olan sürücüler orta kısımda konumlandırılan bu koltukları elektrikli olarak eğip, kaydırıp kolaylıkla katlaya bilecekler. Otomobil ilk olarak X5 xDrive 40i ve X5 xDrive 50i olmak üzere iki farklı versiyon ile sunulacak. X5 xDrive 40i versiyonu 335 beygirlik bir güce sahip, 3.0 litrelik turboşarja sahip altı silindirli bir motor ile gelecek. Bu ilk modelin 0’dan 100 km/s hıza ulaşması ise sadece 5.3 saniye sürecek. İkinci seçenek X5 xDrive 50i ise 456 beygir güç üretimine sahip olacak. Bu versiyonda 4.4 litrelik bir V8 motora sahip. 50i’nin 0’dan 100 km/s hıza ulaşması ise sadece 4.6 saniyesini alacak. Yeni X5’in diğer teknik detayları ve fiyat bilgileri ise önümüzdeki günlerde gün yüzüne çıkacak.

Yeni 2019 BMW X5 Arkadan Görünümü

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası