Bugatti Chiron Pur Sport 22 Milyonluk Fiyatıyla Tanıtıldı

0

Geçtiğimiz yıl içerisin de Bugatti tarafından 2020 yılın da iki adet Chiron modelinin versiyonunun geleceği müjdesi verilmişti. Fransız spor otomobil üreticisi sözünü tuttu ve daha aerodinamik, hafif ve daha güçlü yapıdaki yeni Bugatti Chiron Pur Sport versiyonunun tanıtımını gerçekleştirdi.

Bugatti Chiron Pur Sport

Bu süper otomobilin kaputunun altında ise 8.0 litrelik hacime sahip olan dört turbolu W16 motor konumlandırılmış. Otomatik şanzıman ile eşleştirilmiş olan bu motor ise yeniden elden geçirilmiş. Bu motor ise Bugatti Chiron Pur Sport modeline 1.500 beygirlik bir güç imkanı sunuyor. Diğer versiyonlarına oranla daha iyi güç iletimine ve motor tepkilerine sahip olan otomobilin maksimum devir sayısı da diğer modellere göre 200 devir daha güçlendirilerek 6.900 devire kadar çıkartılmış.

Bugatti Chiron Pur Sport

Bugatti Chiron Pur Sport Öne Çıkanlar

Yeni versiyon ile birlikte dış tasarımında da ufak dokunuşlara sahip olan araç daha geniş yapıdaki hava girişlerine ve daha büyük ızgaraya kavuşmuş. Ayrıca marka tarafından verilen bilgiye göre görsellerde gördüğünüz arka kısımda yer 1.9 metre uzunluğundaki spoylerin de ciddi derecede otomobilin daha sağlam yere basma kuvveti ürettiği yönünde.

Bugatti Chiron Pur Sport

Ağırlıklı olarak hafif malzemeler ile donatılan otomobilin egzoz çıkışları ise, yüksek sıcaklıklara dayanması için titanyum malzemeden seçilmiş. Bugatti içinde bulunduğumuz 2020 yılının ikincisi yarısına kadar Chiron Pur Sport modelinden 16 adet örnek üretimi yapacak. Chiron Pur Sport fiyatı ise 3.2 milyon euro, yani Türk Lirası olarak 21.920.000 fiyata sahip olacak.

Bugatti Chiron Pur Sport

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası