Göz Kamaştıran Yeni i20 Coupe

0

Hyundai’nin Yeni i20 Coupe, tasarımı ile kalbinizin atışını hızlandıracak ve görenlerin dikkatini çekecek yeni tasarımı ile birlikte görücü karşısına çıkıyor. Akıcı Tasarım 2.0 felsefesinin son ürünü olan Yeni i20 Coupe, ince detaylarıyla herkesi etkileyecek. Siyah ağırlıklı iç tasarım sportifliğe vurgu yapıyor. Siyah iç tavan rengi Coupe ruhunu yansıtıyor. İçerideki Mercan renk detaylar ise tasarımın inceliğine vurgu yapıyor.

Neredeyse tüm sürücülerin muzdarip olduğu yokuşlar, dur kalk yapmak ve arabayı geriye kaçırıp bir kazaya sebebiyet vermek kimsenin başına gelmesini istemediği olaylardan. i20 Coupe, HAC yardımıyla frenleri otomatik olarak devreye sokarak yokuş üzerinde oluşabilecek tehlikeli geri kaymaları önlemeye yardımcı oluyor.

Meydan okuyan ön tasarımdan etkileyici arka tasarıma, açılabilir cam tavanından siyah mercan iç renk detaylarına tüm hatlarıyla Yeni i20 Coupe izleyenlerin gözlerini alacak. i20 Coupe ile sunulan karartılmış arka camlar tasarımdaki siyah detayların devamlılığını sağlıyor. Ferah iç tasarıma sahip i20 Coupe, içerisinde kullanılan Siyah-Mercan iç renk seçeneği ile sürüşünüze odaklanmanızı sağlıyor.

Yeni i20 Coupe Detayları

Kabin içerisinde kullanılan yüksek kaliteli malzemeler aracınız ile temasınızda sizi etkileyecek. Siyah iç tavan rengi sayesinde Yeni i20 Coupe ile sürüş keyfine odaklanacaksınız. Coupe tip gösterge paneli iç tasarımı desteklerken, aracınız ile ilgili bilgileri buradan görebilecek ve kontrol edebileceksiniz. Orta konsolunda bulunan kol dayama bölümü ile i20 Coupe size üst düzey konfor sunuyor. Ayrıca içerisinde bulunan bölme sayesinde her şey elinizin altında..

Orta konsolda bulunan bardak tutacakları ile sürüş esnasında içeceklerinizi de muhafaza edebilirsiniz. Yeni i20 Coupe’de standart olarak sunulan yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon, sürücü için en uygun direksiyon pozisyonunun seçilmesine olanak tanıyor. Her şey sürüş keyfi için.. 1.4 benzinli motor ile sunulan i20 Coupe, 100 hp gücü ve 13,7 kg.m torku ile şehirde hem performansı hem de sürüş keyfini yaşatıyor. Düz ve otomatik vites seçenekleri ile Yeni i20 Coupe’nize sahip olabilirsiniz.

i20 Coupe 6 ileri düz vites seçeneği ile aracınızı performanslı kullanımda desteklerken, dilediğinizde yakıt ekonomisi sağlamanıza da yardımcı oluyor ve dikkat çekici i20 Coupe aracınızı şehir içerisinde yüksek konfor ile kullanabilmeniz için sunulan otomatik vites seçeneği dinamik tasarım ile konforlu sürüşün birleşimini yansıtıyor. McPherson ön süspansiyonlar ile i20 Coupe’nize hakimiyetiniz üst düzey olacak.

Yeni i20 Coupe 2017 Güvenlik

Yeni i20 Coupe; Aracınızın lastilerinin basıncında düşüş olduğunda sizleri uyarır ve tehlikeli bir duruma girilmemesini sağlar. i20 Coupe, sizi yokuşlarda destekleyerek kalkış yapmanızı kolaylaştırır. Yeni i20 Coupe sahip olduğu viraj içini aydınlatan statik dönüş farları ile dönüşlerinizi kolaylaştırır.

Aracınızın lElektronik Denge Kontrol Programı (ESP) aracın savrulmasına neden olabilecek durumlarda, her tekerlek için fren dağılımı ve tekerlek hızı gibi kontrolleri yaparak güvenli sürüş için sizinle bütünleşiyor. Yeni i20 Coupe’de bulunan Araç Stabilite Yönetim Programı ise asimetrik yüzey (kuru/ıslak) üzerinde meydana gelen ani fren ya da yön değişikliği esnasında aracın yön kontrolünü denetliyor ve size güvenli sürüş için size destek oluyor. Stilerinin basıncında düşüş olduğunda sizleri uyarır ve tehlikeli bir duruma girilmemesini sağlar.

Yeni i20 Coupe’de kontrol tamamen sizde.. Aracınızın içerisinideki havayı standart olarak sunulan manuel klima ile dilediğiniz gibi ayarlayabileceksiniz. Soğutma özelliği ile sizlere evinizdeki konforu sunan Yeni i20 Coupe’nin torpido gözünün aydınlatma fonksiyonu sayesinde de yerleştirdiklerinize ulaşmak karanlıkta bile çok kolay olacak. Yeni i20 Coupe dinamik görüntüsünün içerisinde sunduğu hacimle de sizleri mutlu edecek. 311 lt bagaj hacmini 60/40 katlanabilen arka koltuklar ile daha da büyütmek bu kadar kolay.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası