BMW X4 Cenevre Sahnesinde Beğeniye Sunuldu

0

Alman otomotiv devleri arasında yer alan BMW şirketi de bir dizi model ile Cenevre Otomobil Fuarı’na katıldı. Markanın fuarda öne çıkan otomobillerinden biride dinamik yeni yüzü ile sahne alan BMW X4 oldu. İlk olarak 2014 yılında asfalta inen model geliştirilen teknolojiler ile birlikte artık daha da güçlü bir hale geldi.

Diğer yıllara oranla modelin dış kısmında far, tampon, ön panjur ve motor kaputu gibi hatlarda bazı değişiklikler yapıldı. Bu sayede Coupe modellerinin izlerini taşıyan aracın ön kısmı oldukça etkileyici bir görünüme kavuştu. Ayrıca aracın arka tasarımı da ön kısıma oranla tamamen değiştirildi. Dingil mesafesi 54 mm arttırılan X4 modelinde, aracın uzunluğu ise diğer segmentlere göre 84 mm daha uzun. Genişlik ve yükseklik ayarlarında da değişikliğe giden marka aracın genişliğini 34 mm’ye çıkartırken yüksekliğini ise 3 mm daha yükseltti.

BMW X4 Cenevre Sahnesinde Beğeniye Sunuldu

BMW X4 2019 Detayları

Dış tasarıma oranla iç mekanda tipik BMW’nin hatları yer alsa da iç kısımda da bazı değişiklikler gözden kaçmıyor. Araç boyutlarında ve yüksekliğinde yapılan değişikler iç hacimede genişlik olarak yansımış. Daha yüksek oturma hacmi sağlanan araçta ayrıca yeni bir de 10.25 inçlik bir dokunmatik multimedya sistemi bulunuyor.

Tasarımsal düzenlemelerin yanında X4 modelinde bir çok yeni sürüş asistanları da kullanılmış. Artık X4 yollarda daha güçlü hale gelecek! Yeni nesil teknolojiler ile birlikte otomobile yeni motor seçenekleri de eklenmiş. 184 HP’ye kadar güç üretimi sunan xDrive20i benzinli motorun yanında, 190 HP, 231 HP ve 265 HP’de olmak üzere modele özelde 3 farklı dizel motor seçeneği yer alıyor. Aynı zamanda performans severler içinde M40i ve M40d motor seçenekleri yeni nesil BMW X4 ile birlikte 2019 yılında satışa sunulmuş olacak.

BMW X4 Cenevre Sahnesinde Beğeniye Sunuldu

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası