BMW X2 Donanımları ve Fiyatları Açıklandı

0

BMW’nin kompakt SUV sınıfında ki ilgi çeken temsilcisi BMW X2 2018, tüm detayları ile kullanıcıların beğenisine sunuldu! Diğer SUV modellerinde yer alan araçları unutun, bu kez sizlere hızı ve tutkuyu aynı anda yaşama kolaylığını sunuluyor. BMW, araç içerisinde yapmış olduğu yenilikler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

BMW X2, 4 farklı donanım paketi ile öne çıkıyor; Equipment, Advantage, M Sport, M Sport X. 7 farklı jant modelini de barındıran BMW X2 2018, kullanıcılarına 6 hoparlörlü ses sistemi, 19 ve 20 inçlik jantlar, park asistanı, deri koltuk seçimleri, 8.8 inç dokunmatik ekran, kablosuz şarj istasyonları gibi birçok yeniliği 2018 model araçları ile sunacak!

BMW X2 2018 Satış Fiyatları!

BMW X2 2018’in satış fiyatları açıklandı! Almanya’da üretilen ve ilk olarak Alman pazarına sunulacak olan bu otomobilin bölgede ki satış fiyatı, ilk paket olan sDrive20’nin 39,200 Euro olarak belirlendi! En pahalı versiyonu olarak bilinen xDrive25d ise 51,750 Euro satış fiyatı ile kullanıcılara sunulacak.

Düşük hacimli motorların daha fazla alıcı bulacağı düşünülürken, X1 kasasında tasarlanan sDrive18i ve sDrive16d seçenekleri de bu otomobille beraber piyasaya sürülecek. Türkiye’de ise ortalama satış fiyatı 250,000 TL gibi bir meblağ üzerinden sağlanacaktır. Dünya genelinde merak edilen ve piyasanın önemli yapı taşı olarak görülen BMW’nin SUV sınıfında ki otomobili X2, özellikle hız merakı olan kişiler için gayet ideal bir otomobil! Ocak ayı itibariyle tüm Avrupa genelinde satışa çıkacak olan bu otomobili en yakın BMW mağazalarına giderek inceleyebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası