ING Bank Bonus Kredi Kartı Ödeme Erteleme

0

Borçların üste biriktiği ve gelirle gider dengesinin bozulduğu dönemlerde ödemelerin ertelenmesi kurtuluş yollarından bir tanesidir. Elbette bu ertelemelerin doğrudan kredi ertelemesi olması mümkün kılınırken ayrıca kredi kartı ertelemesi de mümkündür. Bu hususta ING Bank Bonus kredi kartı ödeme erteleme fırsatı sunan bankalardan bir tanesidir. Kredi kartınızla alakalı ertelemelere dair işlemleri ING Mobil, İNG İnternet Şubesi, telefon bankacılığı ve ING Bankın şubelerinden gerçekleştirmeniz mümkün. İşlemlere dair belirlenen hususlarda aklınıza takılan konuları da müşteri hizmetleri ile bizzat görüşerek öğrenebilirsiniz.

ING Bonus Kredi Kartı Ödeme Erteleme

Kredi kartı ödeme ertelemesi işlemini gerçekleştirebilme noktasında öncelikli detaylara dikkat etmek gerekir. Birincisi erteleme işlemini mutlaka son ödeme tarihi gelmeden yapmalı ve hesap özetine göre hareket edilmelidir. İkincisi ise ertelemeye dair belirlenen faiz oranına göre doğrudan taksitlendirme seçeneğini kullanabilirsiniz. Erteleme işlemini 1 ay ya da 3 ay süre ile uzatabilirsiniz. Ödeme tarihi ertelendikçe ekstraya işleyecek olan faizde o oranda artacaktır. Gelir gider dengesini daha rahat oluşturmanızı sağlamada bir nebze de olsa etkili olan kredi kartı ödemelerinin ertelenmesi ING Bank’ta daha hızlı gerçekleşecektir. Her dönem müşterilerinin yanında yer alma gayretine sahip olan bank bu hususta en iyiyi hedeflemektedir. Zorlu dönemlerde bankanız sizin en büyük destekçiniz olacaktır. Kredi kartı ödemelerinin ertelenmesi hususunda her bankanın kendine göre kuralları ve kendine göre de faiz oranları söz konusudur.

ING Bonus Kredi Kartı Ödeme Erteleme Şartları

Kredi kartınızın ekstresini erteleme kararı verdikten sonra hesap kesim tarihine göre planlama yapmalısınız. Son ödeme tarihi gelmeden erteleme işlemini gerçekleştirmeniz önemli olurken, ödeme tarihi geçtiği zaman işlem bir sonraki döneme kalacaktır. İsteğe bağlı olarak kredi kartı borcunuzun bir kısmını ödeyip diğer bir kısmını ertelemeye dahil edebilirsiniz. En az 50 TL tutarın ertelenebilir olduğunu unutmamalı ve işleme dair ekstre erteleme gerçekleştirmelisiniz. ING Bank Bonus kredi kartı ödeme erteleme işlemlerinde üst limit bulunmamaktadır. Erteleme başvurusunu gerçekleştirebilmeniz noktasında bankanın belirlediği faiz oranına göre işlem yapmalısınız. Faiz oranına göre tutarda erteleme gerçekleştirilirken bu hususta dönemsel olarak farklılıklar söz konusu olabilir. 1,60 olan kredi kartı erteleme faiz oranı diğer ay 1,70 olabileceği gibi 1,50 de olabilir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası