2018 Volvo V40 ile Kendinizi İfade Edin

0

Volvo markasının en iddialı olduğu konu güvenliktir. Marka çeşitli modelleri ile uzun zamandan beri Euro NCAP testlerinden büyük başarı ile geçmektedir. Ayrıca modellerin güvenlik durumu, gerçek hayattaki tatsız olaylarda da kendini ispat etmiş durumdadır. Bu durum 2018 Volvo V40 için de geçerlidir. Kompakt bir model olan V40, Volvo tarafından “Küçük Volvo, büyük karakter” sloganıyla iddialı bir şekilde piyasaya sürülmüştür ki bu durum, marka değerlerini bu modelin de taşıyacağını belirtmektedir. Bunun gerçekleşmesi adına 2018 Volvo V40 çeşitli güvenlik sistemlerini bünyesinde barındırmaktadır. Bu güvenlik sistemi sürücüyü şeridinde tutmak için gerekli uyarılardan, adaptif hız sabitleyiciye kadar geniş bir yelpazede sunulmaktadır. Bu sayede 2018 Volvo V40 tekrar güvenli ve performanslı bir araç olmaya aday konumundadır. V40 günümüzde üç farklı versiyonla sunulmaktadır. Bunlar sırasıyla V40 Inscription, V40 R-Design ve V40 Cross Country versiyonlarıdır. Dilerseniz V40’ın versiyonları biraz daha yakından tanıyalım.

2018 Volvo V40 Konsol Bölgesi

V40 Inscription

V40 modelinde sunulan versiyonlardan ilk Inscription versiyonudur. Bu versiyon tasarımı ve malzeme kalitesiyle öne çıkmaktadır. Bu durum ilk olarak kendini ince ayrıntılarda göstermektedir. Ön farlar bu versiyona özel olarak LED’tir. Diğer yandan yan camların etrafındaki çitaların ve ön ızgaranın parlak detaylardan oluşması gibi detaylara sahiptir. Diğer yandan Inscription versiyonu özel koltuklarıyla beraber konforlu ve rafine sürüş deneyimi sunmaktadır. Bu koltuklar çeşitli yönlerde dilediğiniz gibi ayarlanabilmektedir. Bu versiyon “kendinizi şımartın” olarak nitelendirilmiştir.

2018 Volvo V40 Inscription

V40 R-Design

V40’ta performans, R-Design paketinde sunulmaktadır. Bu performans hissiyatı öncelikle aracın dışındaki detaylarda göze çarpmaktadır. Öncelikle siyah ızgaralar, ayırıcı özellik taşır. Bunu gümüş yan ayna kapakları ve krom egzoz boruları takip eder. Arka difüzör ise atletik bir görünüm sağlar. Diğer yandan alçaltılmış şasi ve kokpite benzer iç mekan tasarımı sportifliği sağlayan diğer etmenlerdir. Bu versiyon “sürücünün seçeneği” olarak nitelendirilmiştir.

2018 Volvo V40 R-Design

V40 Cross Country

V40’ın off-road veya kırsal kullanımına yönelik olan versiyonu Cross Country olarak adlandırılmıştır. Yolun dışında kullanım için sağlam yapı görüntüyle başlamaktadır. Kullanılan koruyucu gövde kaplamaları, koruma levhaları ve Cross Country ön ızgara paneli sağlam ve güvenilir bir yapı sunmaktadır. Yerden yüksekliğin arttırılmış olması engebeli yollarda rahatlıkla ilerlenilmesini sağlamaktadır. Diğer yandan çift tasarım dili arasından seçim yaparak ayırt edici bir V40 oluşturabilmek mümkündür. Bu versiyon “şehirde ve ötesinde” olarak nitelendirilmiştir.

2018 Volvo V40 Cross Country

2018 Volvo V40 Fiyatları

  • V40 T3 Momentum – 133.660 TL
  • V40 T3 Inscription – 144.500 TL
  • V40 T3 R-Design Plus – 155.170 TL
  • V40 Cross Country T3 Advance – 156.630 TL

Şeklindedir. Yukarıdaki modeller  V40’ın benzinli versiyonlarıdır. Malesef ülkemizde bu modelin dizel veya hibrid motor seçenekleri bulunmamaktadır. Benzinli motorların hepsi 1.496 cc. motor hacmine sahip, 152 hp kadar güç üretimi sağlayan, 6 ileri Geartronic şanzımana sahiptir. Yukarıda yer alan güncel 2018 Volvo V40 Fiyatları, Volvo Türkiye tarafından belirlenen tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıdır. Fiyatlar bölgesel olarak veya bayilere göre farklılıklar gösterebilmektedir. Modeller ve versiyonlar hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak için size en yakın bir Volvo bayisini ziyaret edebilirsiniz. Ziyaretiniz sırasında V40 ile bir test sürüşüne çıkmayı ihmal etmeyin!

V40 R-Design Arka Görünüm

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası