Skoda Ekim Ayına Özel %0 Faiz Kampanyasını Duyurdu

0

Son bir yıldır otomobil sektöründe genel bir kriz söz konusu. Döviz kurları, ekonomik sebepler ve bir çoğu markanın direkt ithalat otomobiller olması nedeni ile sıfır otomobil fiyatları oldukça yüksek bir fiyat bandına çekilmiş durumda. Ayrıca bunun yanında dolaylı olarak etkilenen ikinci el piyasasında da ciddi sıkıntılar gözlemleniyor. Devlet bankalarının Türkiye’de üretilen otomobiller için yaptığı faiz kampanyaları hakkında bir çok haber yapılmıştı şimdi bir haber de Skoda’dan geldi. Skoda ekim ayına özel ayrı bir kampanya yaptı. Birlikte detayları inceleyelim..

İthal markaların yerli üretim otomobillerine yönelik bilindiği üzere çok düşük faizli ve ertelemeli kredi seçenekleri devlet ve katılım bankaları tarafından sunulmaya başlanıldı. Bu teşvikler yerli montaj ve üretim otomobilleri daha cazip bir hale getirmeye başladı ve kullanıcılar bu otomobillere yönelmeye ve sıfır otomobil piyasasında hareketlenmeler olduğuna dair veriler gelmeye başlamaktadır. Bu duruma kayıtsız kalmayan ve teşvikli kredilerden faydalanma hakkına sahip olamayan diğer otomobil markaları da çeşitli kampanyalar ile satışlarını artırmaya ve piyasada tutunmaya çalışıyorlar.

Skoda, Volkswagen grubuna ait bir marka. Volkswagen markasının Türkiye içinde çeşitli üretimleri ve montaj hatları bulunmaktadır. Hatta son günlerde ülkemize büyük bir yatırım yapmaya hazırlanan Volkswagen grubu bir kısım üretimlerini ve operasyonlarını Türkiye ‘ye kaydırmak istiyor. Ancak Skoda markasına ilişkin yerli bir üretim bulunmuyor ve direkt ithal olarak geliyor bu markaya ait araçlar. Bundan ötürü devlet bankalarının sağladığı düşük faizli kredilerden faydalanamama durumu ortaya çıkıyor.

Skoda Ekim Ayına Özel Kampanyası

Türkiye pazarına oldukça önem veren ve ülkemizdeki satışlarını artırmak isteyen marka Ekim ayına özel kampanyalarını duyurdu.  Ekim ayı boyunca yapılacak olan satışlarda hemen hemen bir çok modelde özel indirimler sunan marka ayrıca Skoda Finans desteği ile 0 faizli kredi imkanları sunacak.

Ekim ayı içerisinde yapılacak olan Kodiaq ve Octavia modellerinin neredeyse tüm paketlerinde yüzde 3 ‘lük bir indirim yapıldı. Ayrıca markanın en kaliteli ve en çok satılan otomobillerinden birisi olan Superb için ‘de çeşitli kampanyalar yapılmış durumda. Aynı şekilde uygun fiyatlı modeller olan Fabia ve Kodaq içinde çeşitli kampanyalar yapılmış durumda.

Skoda Türkiye, modellere göre rakamlar değişmek ile birlikte 50 Bin TL ve 70 Bin  TL ‘lik 12 ay boyunca 0 faizli kredi imkanlarını hazırlamış durumda. Markada oldukça cazip kampanyalar bulunmakta ve sıfır araç almayı hedefleyen kullanıcıların kesinlikle bu kampanyalara göz atmadan otomobil satın almamasını tavsiye ederiz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası