Bentley Fabrikası 3 Hafta Daha Kapalı Kalacak

0

Corona virüs salgını devam ederken otomotiv şirketlerinin bazıları üretime devam etme kararı alırken, bir kısım üretici de tekrardan faaliyete geçme kararlarını bir bir erteliyor. Geçtiğimiz günlerde üretime geçme kararını uzatan Aston Martin‘den sonra bir erteleme kararı da İngiliz lüks otomobil üreticisi olan Bentley‘den geldi.

Bir süredir üretim sürecine ara veren İngiliz devi, üretim arasını 3 hafta daha ertelediğini belirtti. Volkswagen çatısı altında faaliyet gösteren Bentley 11 Mayıs itibariyle tekrardan tesis kapılarını açmayı planlıyor. Açılış sonrası 18 Mayıs itibariyle de normal zaman da olduğu gibi tam kapasite çalışmayı hedefleyen şirketin kararı nasıl sonuçlanacak hep beraber göreceğiz.

Üretim Arası Uzayabilir

Bentley CEO’su Adrian Hallmark konuyla ilgili yaptığı açıklamada salgın sürecinin devam etmesi durumunda sürecin tekrar uzayacağının bilgisini verdi. Ayrıca tekrar üretime geçilmesi halinde de tüm gerekli önlemlerin alınacağının da altını çizmiş. Tabii ki İngiliz hükümetinin alacağı bir karar bu süreci de uzatabilir. Alınan kararların nasıl sonuçlar doğuracağını hep birlikte göreceğiz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası