2019 Bentley Continental GT Convertible Tanıtıldı

0

İngiliz lüks otomobil üreticisi Bentley, geçtiğimiz yıl düzenlenen Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tamamen yenilediği modeli Continental GT modelini ziyaretçilerin beğenisine sunmuştu. Bentley’in SUV hamlesi Bentayga ortalığa çıkmadan önce markanın en çok satan modeli olan otomobilin şimdi de 2019 Bentley Continental GT Convertible modeli tanıtıldı. Resmi tanıtımını gerçekleştirilen otomobilin ise ilk olarak Los Angeles Otomobil Fuarı’nda ortaya çıkması bekleniyor.

2019 Bentley Continental GT Convertible Tanıtıldı

Yeni Continental GT Convertible modeline baktığımız zaman otomobilin eski görünümünü koruduğunu söyleyebiliriz. Yeni olarak konumlandırılan araç tavanında ki açılır/kapanır kumaş tavanın ise 48 km/s hızlara kadar açılıp kapandığını öğrendik. İngiliz devi ayrıca otomobil de 3 desibellik bir ses izolasyonu yaptığının da altını özellikle çiziyor. Ayrıca araç eski versiyonu olan Coupe’ye oranla ağırlıklarından az da olsa kurtulmuş ve 170 kg kadar bir ağırlık atmış. 2019 Bentley Continental GT Convertible kaputunun altına ise 6.0 litrelik hacime sahip bir W12 motor konumlandırılmış. 8 ileri çift kavramalı otomatik bir şanzıman ile gelecek olan otomobil ayrıca 626 beygirlik bir güç üretimini de sürücüsüne sunabiliyor. Bu güç otomobilin 0’dan 100 km/s hıza ulaşmasını ise sadece 3.7 saniye de tamamlamasına olanak sağlıyor. Aracın maksimum hız değeri ise 333 km/s olarak belirlenmiş.

2019 Bentley Continental GT Convertible Tanıtıldı

Continental GT Convertible Detayları

Dış tasarımda korunan Coupe versiyon özellikleri otomobilin iç kısımında da korunmuş gibi görünüyor. Her zaman olduğu gibi otomobilin iç tasarımında kullanılan malzeme kalitesi premium seviyede. Konsol bölümünde konumlandırılan 12.3 inç’lik bilgi eğlence sistemi ise bir çok özelliğe ev sahipliği yapıyor. Ayrıca bu bilgi eğlence sistemi istenildiği taktir de bir tuşla kapanarak konsol bölgesindeki yerine oturuyor. Konsolun geri kalanını ise 1. kalite ahşap malzemeler ve bir de dijital bir gösterge paneli tamamlıyor.

2019 Bentley Continental GT Convertible Tanıtıldı

Continental GT Convertible modelinde kullanılan tüm malzemeler birinci kalite olarak seçilmiş. Naim markasına sahip olan 18 hoparlörlü 2200 Watt’lık ses sistemi de bunlardan birisi. Lüks otomobil üreticisi ünvanını hak eden İngiliz marka, bu otomobilinde de konforu üst seviyede tutmuş. 20 farklı yönde ayarlanabilen araç koltukları ile de bu konforu müşterilerin yaşaması sağlanmış. Eski versiyonundan izler taşıyan bu lüks, güçlü otomobilin fiyatları ise henüz belli değil. Fakat Continental GT Convertible modelinin kardeşi olan Continental GT modeli 225.000 dolarlık bir başlangıç fiyatı ile sunuluyor. Kardeşinden izler taşıyan ve açılır bir tavan eklenen otomobilin bu fiyattan yola çıkarak aşağı yukarı hangi fiyattan satılacağını ise tahmin edebiliriz sanırım.

2019 Bentley Continental GT Convertible Tanıtıldı

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası