Bentley Flying Spur 2019 Test Aşamasında

0

Dünya’nın en iyi otomobil üreticileri arasında gösterilen Bentley, 2019 yılına yeni otomobilini yetiştirmek için test aşamalarına başladı bile! F segmenti altında yer alacak olan bu otomobil, Rolls-Royce ve Mercedes Maybach S600 ile kapışacak gibi görünüyor! Bentley Flying Spur 2019, lüks sedan tasarımı ile öne çıkacak ve kamuflajlı olarak kameralara yakalandı. Otomobilin prototip modeli ile markanın en ideal bir şekilde temsil edilmesine olanak tanıyacak.

2005 yılında Volkswagen grubunun D1 platformunda üretildi Bentley Fliyng Spur. 2013 yılından bu yana Flying Spur ismiyle sektör de yer edinmişti. V12 motoruyla ve içeriğinde yer alan muhteşem paketleri ile öne çıkan otomobil, ülkemizde de Mercedes’in satışlarına büyük ölçüde taş koyacak gibi görünüyor. Aracın Dünya genelinde ilgi çekmesi bekleniyor. Yine 4.0 litrelik V8 motoru, 6.0 litrelik W12 çift turbo benzinli motorlara yer verileceği düşünülüyor. Bentley Flying Spur 2019, bu motora sahip olan hibrit sisteminin de entegre edileceği konusunda bazı çalışmalar yapılıyor. Bentley firması, yeni piyasaya süreceği bu otomobille alakalı temel değişiklikler yapmayacak gibi. İyileştirme çalışmaları ile tam anlamıyla beklenen sonuçları Bentley meraklılarına sunacak gibi duruyor.

2019 Bentley Flying Spur Fiyatları

Henüz fiyat konusunda herhangi bir açıklama yapılmazken, Mercedes ile aynı fiyat aralığı içerisinde Türkiye’de satışları devam edeceği düşünülüyor. Ülkemizde Bentley’e gösterilen ilgi çok az. Bu sebeple kişiler, genelde Mercedes veya BMW sınıfı otomobilleri daha yoğun bir şekilde tercih ediyor. Bentley Flying Spur 2019 fiyatları da kısa süre içerisinde resmi firma tarafından açıklandığı an itibariyle siz değerli okuyucularımıza bu alanda bilgiler vereceğiz. İç donanım paketleriyle alakalı da herhangi bir resmi açıklama gelmezken, pek çok Bentley tutkunu nefeslerini tutmuş bir şekilde bu otomobilin piyasaya ne zaman sürüleceğini bekliyor!

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası