Volkswagen Passat 2018 Görenlerin Başını Döndürüyor

0

Volkswagen Passat 2018, bu yılın en çok merak edilen otomobilleri arasında yer alıyor. Uzun dingil mesafesi ile konforu ve rahat sürüşü sunan otomobil, aynı zamanda muhteşem güvenlik ve sürüş destek sistemleri ile öne çıkmaktadır. Yoğun trafikte veya acil durumlarınızda sizlere birçok kullanışlı ek hizmetlerini sunan otomobil, böylelikle en ufak bir olumsuz etkenle karşılaşmadan yolculuğunuzu tamamlama şansları tanıyor.

Volkswagen Passat 2018 Görenlerin Başını Döndürüyor

LED High ön farlar ile beraber yolları en iyi şekilde aydınlatan ve gece yolculuklarınızda karşınıza çıkan engelleri aşmanızı sağlayan Volkswagen Passat 2018, LED Stoplar sayesinde arkadan gelen araçları da kısa sürede keşfetmenizi sağlamaktadır. Birçok farklı motor seçeneği ile piyasaya sürülen otomobil, geniş aileler için konforlu yolculuğu vaat etmektedir. Volkswagen Passat 2018 kendi alanında;

  • Trendline
  • Comfortline
  • Highline
  • Impression

Modelleri ile göz kamaştırıyor. En yakın Volkswagen bayisine giderek bu otomobil ile ilgili daha geniş kapsamlı bilgi alabilirsiniz. Sınıfının satış rekorları kıran otomobili, 2018 yılı itibariyle her tarza hitap eden geniş ürün yelpazesi ile bizlere birçok modeli sınıflandırmaktadır. Buna bağlı olarak hemen Volkswagen Passat 2018 sahibi olmak ve aynı zamanda hizmet ayrıcalıklarından faydalanmak adına seçiminizi yapabilirsiniz.

Volkswagen Passat 2018 Görenlerin Başını Döndürüyor

Volkswagen Passat 2018 Donanım Paketleri

Volkswagen Passat 2018 donanım paketleri duyuruldu. 4 farklı donanım paketi dahilinde iç / dış hacminde yer alan yenilikler ise şu şekilde sıralanıyor;

  • Trendline modeline özel çok fonksiyonlu deri direksiyon. Özel renkler. Yeni LED Stop lambaları. Yan camlarda bulunan krom çıtalar. Anahtarsız kolay çalışma sistemi.
  • Impression modeline özel sürüşü kolaylaştıracak geri görüş kamerası. Estetik ön sis farları. Uygulamalara bağlanma. %65 yasal sınırda karartılmış camlar. 17” özel ‘İstanbul’ alüminyum alaşımlı jantlar.
  • Comfortline modeline ek özel medya bağlantısı. 17 inç özel İstanbul alüminyum jantlar. Şık LED stop lambaları. Bluetooth bağlantılı mobil telefon.
  • Highline moline özel olarak Pina Coralina ahşap iç dekor. 18” özel Dartford alüminyum alaşımlı jant. Özel LED stop lambaları. Şık tasarıma sahip LED ön farlar. 14 yönde ayarlanabilir elektrikli ayarlanabilir ön koltuk.

Olarak sunuluyor. Volkswagen Passat 2018 birçok farklı motor seçeneği ve model donanımı ile piyasaya sürülmesinden dolayı alternatif fiyat aralıklarına sahip! Başlangıç fiyatı 104.900 TL’den başlayan ve 282.900 TL’ye kadar devam ediyor. Passat 2018 hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak ve onu test sürüşüne çıkartmak için size en yakın Volkswagen Showroom’unu ziyaret edebilirsiniz. Ziyaretiniz sırasında Passat hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilir uygun ödeme koşulları hakkında da bilgi alabilirsiniz.

Volkswagen Passat 2018 Görenlerin Başını Döndürüyor

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası