Akbank Çalışma Saatleri

0

Akbank müşterisiyseniz bankacılık işlemlerinizi yapmak için Akbank şubelerinin hizmet verdiği saatleri merak edebilirsiniz. Akbank şubelerinin çalışma saatleri, Korona Virüs tedbirleri kapsamında yapılan düzenlemeler ve diğer detaylar için yazımızın devamına göz atabilirsiniz.

Akbank Çalışma Saatleri Nedir?

Akbank şubeleri hafta içi her gün saat 09.00 ile 17.00 arasında hizmet vermektedir. Bankanızın hizmet saatleri dışında bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirmek için;

  • Akbank.com.tr adresinden internet şubesine giriş yaparak para transferi, fatura ve borç ödeme, hesap aça/kapatma gibi birçok bankacılık işlemini kendiniz gerçekleştirebilirsiniz.
  • Akbank Mobil uygulamasından internet bankacılığı ile gerçekleştirilen aynı işlemleri yapabilirsiniz.
  • 444 25 25 ya da 0850 222 25 25 numaralı müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz.
  • Akbank ATM’lerinden işlemlerinizi kesintisiz olarak yapabilirsiniz.

Akbank Şubeleri Öğle Saati Açık mı?

Akbank şubeleri saat 12:30 ile 13:30 arasında öğle molası sebebiyle kapalıdır. Bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirmek için 09:00- 12:30 ile saat 13:30- 17:00 saat aralıklarında Akbank şubelerinden hizmet almaya devam edebilirsiniz.

Akbank Şubeleri Hafta Sonu Açık mı?

Akbank şubeleri yasal prosedür gereğince genel olarak yalnızca hafta içi çalışmaktadır. Hafta sonu gerçekleştirmeniz gereken bir bankacılık işlemi olması durumunda İnternet Bankacılığı, Akbank Mobil uygulaması, Müşteri Hizmetleri gibi alternatif hizmet kanallarına başvurabilirsiniz. İnternet bankacılığı işlemleriniz için Akbank.com.tr adresinden giriş yapabilir ya da Akbank Mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. İstisnai olarak hafta sonu çalışan Akbank şubelerine; Hafta Sonu Açık Bankalar ve Şubeleri içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

Akbank Resmi Tatil Günleri Açık Mı?

Akbank şubeleri yasal düzenleme gereği dini ve resmi bayramlarda hizmete kapalıdır. Para çekme, para yatırma, EFT, Havale, fatura ödemeleri gibi bankacılık işlemleriniz için 7 gün 24 saat Akbank ATM’lerinden ya da diğer Akbank hizmet araçlarından yararlanabilirsiniz.

Korona Virüs Tedbirleri Sebebiyle Akbank Şubelerinin Çalışma Saatleri Nedir?

Çalışma hayatında geniş çaplı yeni düzenlemeler yapılmasını zorunlu kılan Korona Virüs tedbirleri kapsamında Akbank şubelerinin çalışma saatlerinde değişiklik yapılmıştır. Akbank şubeleri Korona Virüs tedbirleri kapsamında 12:00 ile 17:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam etmiştir. Yalnızca hafta içi hizmet veren banka, yeni normal sürecinin başlamasıyla birlikte eski çalışma saatlerine geri dönüş yapmıştır. Yeni normal koşullarında Akbank şubelerinin çalışma saati 09.00- 17.00 olarak güncellenmiştir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası