Ziraat Bankası IBAN Öğrenme

1

Ziraat Bankası’nda bulunan hesabınız ile havale, EFT, borç ödenme gibi çeşitli transfer işlemleri yapabilmeniz IBAN numarası gereklidir. IBAN numaranızı bilmiyorsanız öğrenmek için başvurabileceğiniz araçlar şunlardır;

  • Ziraat Bankası şubeleri
  • Ziraat Bankası müşteri hizmetleri
  • Ziraat Bankası ATM’leri
  • İnternet bankacılığı
  • Mobil bankacılık
  • Ziraat Bankası IBAN hesaplama aracı.

Ziraat Bankası Şubesinden IBAN Öğrenme

Ziraat Bankası hesabınıza ait IBAN bilgisini öğrenmek için Türkiye’nin dilediğiniz yerinde şubeden işlem yapabilirsiniz. Ziraat Bankası şubeleri hafta sonu, dini ve resmi bayramlarda hizmet vermemektedir. Bu tarihlerde işlemlerinizi çağrı merkezinden, ATM’den, internet bankacılığından ya da mobil bankacılıktan gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetlerinden IBAN Numarası Öğrenme

Ziraat Bankası müşteri hizmetlerini arayarak IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz. Müşteri hizmetleri 7/24 kesintisiz hizmet vermektedir. Müşteri Hizmetleri için 444 00 00 ya da 0850 222 0 00’ı tuşlayabilirsiniz.

Ziraat Bankası ATM’lerinden IBAN Numarası Öğrenme

Ziraat Bankası vadesiz hesabınıza ait tüm kartlarınızla ATM’lerden IBAN numaranızı sorgulayabilirsiniz. İşme yapmak istediğiniz hesabın kartı ve şifresi giriş yaptıktan sonra görüntülenen menüden Hesaplarım seçeneğine tıklayın. Sorgulamak istediğiniz hesabı seçin, IBAN numaranız hesap bilgilerinden görüntülenecektir.

Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı ile IBAN Öğrenme

Ziraat Bankası sitesine giderek internet bankacılığı işlemleri ile IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz.

Site ana sayfasının üst kısmında yer alan İnternet Şubesi > Bireysel butonuna tıkladığınızda giriş ekranına yönlendirileceksiniz. Bu ekranda bankanız tarafından belirlenen müşteri bilgilerini yazdıktan sonra Devama basarak giriş yapabilirsiniz. Bilgilerinizi bilmiyorsanız Şifremi Unuttum linkine tıklayabilirsiniz.

İnternet şubesine ana sayfasının sol kısmında bir menü yer almaktadır, menüden Hesaplarımı seçtiğinizde Ziraat Bankası hesaplarınız görüntülenecektir. Dilediğiniz hesap ile işleme devam ederek IBAN numaranızı görüntüleyebilirsiniz.

Ziraat Mobil ile Ziraat Bankası IBAN Öğrenme

Ziraat Bankası Mobil uygulamasını kullanarak IBAN numaranızı öğrenmek için uygulamaya müşteri numaranız ve şifreniz ile giriş yapın, dilerseniz müşteri numarası yerine kimlik numaranızı da kullanabilirsiniz. Ziraat Mobil uygulamanız yoksa mobil uygulama mağazanızdan indirebilirsiniz. Ziraat Mobil’e giriş yaptıktan sonra Hesaplarım> Vadesiz Hesaplarım menüsünden dilediğiniz hesabın IBAN numarasını öğrenebilirsiniz.

IBAN Hesaplama Uygulaması ile IBAN Numarası Öğrenme

Ziraatbank.com.tr adresinde yer alan IBAN hesaplama uygulaması ile IBAN numaranızı hesaplayabilirsiniz. IBAN numaranızı hesaplamak için hesap şube kodunu, müşteri numaranızı ve ek no bilgisini girmeniz gerekmektedir.

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. Fikret Ateşci diyor

    IBAN ogrenmek istiyorum

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası