Toyota C-HR 2018 Hayatın Tam Merkezinde

0

Özellikleri ve çarpıcı tasarımıyla göz dolduran Toyota C-HR 2018 iki farklı modelle satışa sunulmaktadır: Bunlardan ilki XLE ve diğeri ise XLE Premium. İkisi de modern cihaz ve kolaylıklarla donatılmıştır ancak XLE Premium standart aktif güvenlik sistemleri setiyle birlikte gelmektedir. Modele bağlı kalmaksızın Toyota C-HR opsiyonel olarak şunlara sahip olacaktır: – 18 inç jantlar – İki bölgeli iklim kontrolü – Kepçe ön koltuklar – 7 inç ekran.

Güç 2,0 Litrelik dört silindirli motordan alan Toyota C-HR 2018 süper şarjsızdır ve 144 beygir gücüne ile 190 Nm torka sahiptir. Elektrik üretmek için değişken faz senkronizasyonu kullanır, ancak bu senkronizasyon sadece emme valflerine entegre edilmiştir. Doğrudan enjeksiyon veya diğer yüksek teknolojili cipsler dahil değildir ancak ilginç bir yağ pompasına sahiptir. Toyota C-HR modelini biraz daha yakından tanıyalım.

Toyota C-HR 2018 Hayatın Tam Merkezinde

Öne Çıkan Özellikler

Araç ilginç bir yağ pompasına sahip demiştik. Evet, bir yağ pompası ancak her yönden dünyada bir ilktir. Koaksiyel iki pistonlu bir yağ pompası olarak bilinmektedir ve çeşitli sürüş koşullarında yağ basıncının sürekli kontrolü sağlamaktadır. Bu pompaya motor ihtiyacına bağlı olarak yağ basıncını arttırma ya da azaltma imkanı vermektedir. Motor, gücü yalnızca ön tekerleklere aktaran sürekli değişken bir şanzımana bağlanmaktadır. Varyatör, geleneksel bir şanzıman hissi vermek için yedi benzetimli vitese sahiptir. Aynı zamanda “devirlerin” manuel olarak kontrol edilmesini sağlamaktadır.

Toyota C-HR 2018 Hayatın Tam Merkezinde

Özel Özellikleri

C-HR, köşeleri geçmek için ilginç bazı teknolojileri içermektedir. Elektronik direksiyon sistemleri için endüstrinin sıkı gereksinimlerine rağmen dişlileri olan geleneksel bir direksiyon sistemine sahiptir. Bu ona ön tekerleklerden birtakım geri bildirimler vermektedir. Ayrıca önceden tanımlanmış bir diferansiyele sahiptir ve bu düşük hızlarda torkun tekerlekler arasında eşit olarak dağıtılmasına yardımcı olmaktadır. Toyota C-HR 2018 spor modu, gazı daha duyarlı hale getirmekte, varyatörü canlandırmakta ve motor devrini güç aralığında daha yüksek tutmaktadır.

C-HR, ön kısımda MacPherson desteklerini kullanmaktadır, bunlar köşede destek rafları olan Sachs amortisörleri bulundurmaktadır. Kalın dengeleyici, daha iyi viraj alabilmek için iki ön tekerleği birbirine bağlamaktadır. Süspansiyonun arka tarafında çift yatay kaldıraçlarla birlikte üretan üst destekli Sachs amortisörleri de kullanılmaktadır. Toyota C-HR 2018 amortisörleri etkili bir şekilde emmek için dökme alüminyum üst destek muhafazasıyla çalışmaktadır. Bunun bütün pürüzleri iyi bir şekilde düzgünleştirerek daha konforlu bir sürüş sağlayacağı varsayılmaktadır.

Toyota C-HR 2018 Fiyatları

  • 1.8 Hybrid 4×2 Advance e-CVT 184,530 TL
  • 1.8 Hybrid 4×2 Dynamic e-CVT 199,900 TL
  • 1.8 Hybrid 4×2 Diamond e-CVT 201,350 TL

Başlangıç fiyatları ile alıcılarını beklemekte. C-HR hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak ve uygun ödeme koşullarından yararlanabilmek için size en yakın Toyota Showroom’unu ziyaret edebilirsiniz. Ziyaretiniz sırasında C-HR ile test sürüşüne çıkmayı unutmayın! Yukarıda belirtilen satış fiyatları Toyota Türkiye tarafından belirlenen tavsiye satış fiyatlarıdır. Fiyatlar bayilere ve bölgelere göre değişiklikler gösterebilmektir.

Toyota C-HR 2018 Hayatın Tam Merkezinde

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası