BMW 3 Serisi Compact Dijital Olarak Geri Döndü

0

Alman devi BMW’nin yeni BMW 3 Serisi son zamanlar da tanıtılan otomotiv camiyasının en iyi araçlarından dersek abartmış olmayız. Dünya pazarında en iyi gövde oranlarına sahip, şık ve teknoji ile de iç içe bir otomobil. Bugün serinin merakla beklenen wagon, coupe ve convertible versiyonları yerine geçmişe bir göz gezdirelim istedik. Yani 3 Serisinin eski 3 kapılı bir Compact hatchback olarak piyasaya sürüldüğü zamanlara. (Eski modeli merak edenler için BMW 3 Serisi Compact görseli aşağıda.) Bu kez ise bizi tasarım işinin ustalarından Kleber Silva’ya ait bir araç karşılıyor. Bu araç tam istediğimiz havayı yakalıyamamışta olsa, firmanın portföyünü daha da geniş kitlelerek sunmak için de harika bir seçim olabilir.

BMW 3 Serisi Compact Dijital Olarak Geri Döndü
1993 ve 2004 Yılları Arasında Üretimi Yapılan 3 Kapılı BMW 3 Serisi Compact

Böyle bir versiyonun da seriye dahil edilmesi sonucunda otomobilin yer alacağı yer muhtemelen 3 Serisi Sedan’ın hemen altı olacaktır. Ve kuvvetle muhtemel bir giriş seviyesi araç olarak kendine yer edinecektir. Aracın arka kısmında dikkatimiz çeken 320d etiketi bir çok sürücü için anlamsız gelse de 190 beygirlik güç üretimine sahip bir mini hatchback bir çok kullanıcı için heyecan verici bir deneyim olabilir.

Birazdan bu tasarımın ilham kaynağı olan 3 Serisi Compact modeli hakkında konuşalım. Toplam da sadece 2 jenarasyon gören bu otomobil, 1993 ve 2004 yılları arasında üretildi sadece. Tasarım olarak sizi büyüleyici bir havası olmasa da 90’lar da ve 2000’li yılların başlarında oldukça iyi bir alternatifti. Çünkü bu otomobil eski dönemdeki 6 silindiri motora sahip tek modeldi. Ayrıca da arkadan çekiş düzenine sahipti. Şu an için Alman üreticinin 3 Serisi Compact’ı geri döndüreceğine dairde herhangi bir bilgi yok aslında. Marka şuan ağırlıklı olarak SUV modeller başta olmak üzere, spor otomobiller, X5 ve 8 Serisi ve 3 Serisi gibi modellerine odaklanmış durumda.

BMW 3 Serisi Compact

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası