Yeni Volkswagen Golf’ün İlk Teaserları Geldi

0

Volkswagen ülkemizin en çok tercih edilen otomobil markalarından bir tanesi. Özellikle üretimlerinin bir kısmını Türkiye ‘ye alma planları ve netleşmeye başlayan yatırımları ile ülkemizde popülaritesi oldukça artmış durumda. Henüz hangi modellerin üretiminin ülkemizde yapılacağı belli olmasa da Volkswagen tarafında bu yatırımının kullanıcı açısından olumlu olarak yansıyacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Volkswagen Golf, ülkemizde segmentinde en çok tercih edilen otomobil modelleri arasında. Özellikle şehir içi rahat sürüşü, yakıt tüketimi ve konforu ile tasarımınının birleşmesi yönünde geniş bir alıcı kitlesine sahip. Volkwagen Golf ‘ün alıcı kitlesi arasında gençler, kadınlar, geniş ailelere kadar hemen hemen herkes bulunuyor. Golf ‘ün son dönemdeki otomobil piyasasındaki fiyatların artışından doğrudan etkilendiğini ve fiyatlarının oldukça yükseldiğini söyleyebiliriz. Ancak yeni sezonda fiyatları düşürmeye yönelik çabaların Golf tarafında etki gösterip göstermeyeceği ve fiyatların hangi aralıklara çekileceğini bekleyerek göreceğiz.

Yeni Volkswagen Golf Detaylar

Yeni model Volkswagen Golf ‘ün henüz tanıtımı yapılmadı ancak bugün ilk defa eski çizimleri sızdırıldı. Bir çok kişinin severek kullandığı bu otomobilin uzun süredir yeni kasasının çıkması bekleniyor. Sızdırılan eskiz çizimlere göz attığımızda otomobilin daha sportif ve agresif bir görünüme doğru gittiğini gözlemleyebiliyoruz. Özellikle ön panjur tarafında oldukça köklü değişiklikler yapılmış durumda. Led farları uzun süredir otomobillerinde kullanan markanın bunu bir tık öteye taşıyarak ön panjur ve iki farı birleştiren boydan boya bir led aydınlantma ile döşendiğini görüyoruz.

Eskiz görsellerinden tavan alçaklığı artırılmış gibi görünse dahi genede bu durumda net yorumlamalar yapabilmek için otomobilin net görsellerini beklemek zorundayız. Otomobil genel olarak markanın bir diğer modeli olan scirocco havalarını andırsa da geniş kullanım alanlarını sunmayı ihmal etmeyeceklerini tahmin ediyoruz. En köklü değişiklik ise otomobilin iç kısmında görünüyor. Volkswagen tarafında beklenen iç multimedya sistemindeki değişiklik yapılmış gibi görünüyor. Özellikle daha geniş bir ekran ve tuşların azaltılması bunun yerine çoğu kontrolün dokunmatik multimedya sistemi üzerinden sağlanması yönünde tasarımlar ve geliştirmeler yapılmış gibi duruyor. Bu ayın 24 ‘ünde lansmanı yapılacak olan Yeni Volkswagen Golf ‘ün 3 kapılı modelinin Avrupa pazarında satışının yapılması beklenmiyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası