Aston Martin DB11 V12 AMR Türkiye Showroom’da

0

Dünyanın en lüks otomobil üreticilerinden olan Aston Martin DB11 V12 AMR ile İstanbul’da ki temsilcisi D&D Motorlu Araçlar A.Ş’ye ait showroomda yerini aldı. Şık tasarımı iki farklı rengiyle İstanbul otomobil fuarında görücüye çıkan araç, tüm modellerinde olduğu gibi bu modelinde de büyük beğeni topladı.

Aston Martin DB11 V12 AMR Büyük Beğeni Topladı

Gerek kışkırtıcı dış hatları ve gerekse her zaman olduğu gibi muhteşem detayların düşünüldüğü iç tasarımı ile büyük beğeni toplayan  DB11 V12 AMR, Quantum Silver ve China Grey olarak iki farklı renkte alıcılarını bekliyor.

540 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Aston Martin’in yeni aracın motoru, 5,2 litre V12 Twin Turbo beslemeli. Süper lüks spor otomobiller ile dünya genelinde büyük üne sahip Aston Martin, Türkiye’de de belirli bir kesim tarafından fazlasıyla ilgi gören otomobiller arasında yer alıyor.

0-100 km hıza 3.7 gibi muhteşem bir sürede ulaşan araç, çoklu dinamik sürücü modlarıyla da harika bir sürüş keyfi sunuyor. Direksiyon sisteminde büyük yenilenme yapıldığı görülen aracın elektrikli direksiyon sistemi ve 8 vites otomatik ZF şanzımanı, ayrıca dikkat çekenler arasında yer alıyor.

Fren teknolojisinde de müthiş detaylar sunan DB11 V12 AMR, tork yönlendirme sayesinde sürüş esnasında kendisinden beklenen çevikliği fazlasıyla hissettirecek. Güç ve verimliliği fazlasıyla hissedebileceğiniz DB11 V12 AMR, bir otomobilde çok daha fazlasını arayanlar için beklentilere fazlasıyla cevap verebilecek nitelikte bir araç.

El İşçiliğinin Teknoloji İle Birleştiği Harika Detaylar

El işçiliğinin yüksek teknolojiyle buluştuğu detaylara sahip olması, modelin daha fazla ilgi çekmesini sağlıyor. 12 inç renkli TFT LCD gösterge paneline sahip DB11 V12 AMR, araçla ilgili tüm verileri detaylı bir şekilde sunuyor. 8 inçlik TFT ekranı ise, eğlence için tasarlanmış ayrı bir ekran olarak karşımıza çıkıyor.

Uydu navigasyon,  360 derecelik kuş bakışı kamerası ve tüm bilgi eğlence düzeneği, eskisinden çok daha fazla etkili hale getirilmiş. Deri koltuklar ve konsoluyla birlikte şıklık ve zarafeti bizlere sunan Aston Martin DB11 V12 AMR, kendisinden bekleneni fazlasıyla sunmayı başarmış.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası