2021 Kia Sorento Modelinin İlk Fotoğrafları Paylaşıldı

0

Kia’nın tasarım ödüllü araç grubuna gireceği düşünülen muhteşem aracı 2021 sorento fotoğrafları basınla paylaşıldı. Görüntüler incelendiğinde yeni modelin, Optima K5’ten esinlenilerek üretildiği düşünülüyor. Geçtiğimiz gün 2021 Kia Sorento’nun fotoğraflarının basına sızdırılması Kia’yı harekete geçirdi. Casus fotoğrafların tüketiciyi etkilemesi endişesini taşıyan Kia, 2021 Sorento’nun fotoğraflarını resmi web sitesi üzerinden yayınladı.

Değişimler Dikkat Çekiyor

Kia’nın yeni yüzü olan 2021 Sorento, piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Kia tarafından sunulan fotoğraflar aracın iç ve dış görünümünde değişiklikler yapıldığını gözler önüne seriyor. 2021 Sorento, Optima K5’e benziyor ancak ızgara tasarımının genişlediği ve daha kavisli bir hal aldığı görülüyor.

2021 Kia Sorento

Aracın muhteşem tasarımı ve görkemli yapısı bir Kia klasiği olarak nitelendirilse de, keskin çizgili, bol eğimli tasarımı ve heybetli görüntüsü araç tutkunlarının dikkatini çekiyor. Aracın iç dizayn tasarımında ise Kia’nın diğer bir modeli olan Telluride’nin izleri görülüyor.

Aracın ön panelinin orta kısmındaki havalandırma sisteminin kavisli ve daha sert bir görünüm kazanması, araç tutkunlarına farklı seçenekli bir araç sunulmasını sağlıyor. Ayrıca ön panelde gösterge, bilgi ve eğlence ekranı kullanılması tarz bir görünüm sağlıyor. Bu alanda alüminyum kullanılmış olması ön paneli daha parlak ve dikkat çekici olarak gösteriyor.

2021 Kia Sorento

Motor Seçenekleri Gizemini Koruyor

Kia, 2021 Sorento modelinin fotoğraflarını yayınlamasına rağmen aracın diğer özelliklerine yönelik bir bilgi henüz yayınlanmadı. Bu bilgilerin Cenevre’de 3 Mart’ta düzenlenecek olan fuarda açıklanması bekleniyor. Şu anda piyasada satışta olan 2020 Sorento’nun, dört silindir ve V6 motora sahip olması, 2021 Sorenta’nın da bu özellikleri taşıyıp taşımayacağı konusunda tüketiciyi düşündürüyor. Önden çekişli olacağı düşünülen aracın fiyatıyla ilgili ise herhangi bir bilgi şu an için bulunmuyor.

2021 Kia Sorento

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası