Ford Mustang EV Gün Yüzüne Çıkmaya Hazırlanıyor

0

Ford her zaman olduğu gibi şimdide çıtayı zirveye taşımayı başardı ve Mustang EV aracının tasarımından bahsederek herkesi bir kez daha şok etti. Üstelik Ford, bu aracın her an kullanıcılar ile tanışabileceğini dile getirerek kullanıcıları daha da sabırsızlaştırıyor. Peki Ford Mustang EV nedir?

Gerçeklere Uzak Değil Tamamı ile Çok Yakın!

Ford Mustang elektrik enerjisi ile çalışacak ve neredeyse birçok kişinin hayalinin gerçekleşmesini sağlayacak pozisyonda yer alacak. Geçmişe dönük bir şekilde yolculuk yapıldığında Ford’un daha öncenden de elektrik enerjisi ile çalışan Pony sınıfında bir araç ürettiği görülüyor.

Fakat bu araç şuan üretilecek olan mustang ev aracının hiçbir özelliğini içerisinde barındırmıyor. Geçtiğimiz günlerde aracın tanıtımı yapılmış ve bu işin mühendisi olan Ron Heiser ise bir açıklamada bulunarak, aracın hayranları ile buluşmasının an meselesi olduğunu söyleyerek güne damgasını vurmuştur.

Ford Mustang EV Gün Yüzüne Çıkmaya Hazırlanıyor

İşte Heiser’in Açıklamaları

Heiser tanıtım gününde kişilerin dört gözle beklemiş oldukları mustang ev aracı ile ilgili bir takım açıklamalarda bulunmuş ve bu açıklamalarında; ilk olarak bu aracın platformunun Blue Oval’in yep yeni ev mühendisliğine dayandığını ifade etmiştir.

Heiser bu yeni platformda birçok yeni değişikliklerin yer aldığından ve özellikle de donanım açısında seçenek ve tercihlerin çok bol olduğundan bahsetmiştir. Tüm açıklamalarının ardından Heiser, aracın hala bir olasılık ile üretilmekte olduğunu söylerek, aracın her an kullanıcı ile karşılaşabileceği gibi her an karşılaşmama ihtimali olduğunu da söyleyerek, aracın bir kesinliği taşımadığını ifade etmek istemiştir.

Ford Mustang EV, Mustang Lithium Concept İle Yarışabilecek Mİ?

Artık yeni üretilmekte olan tüm araçların ev araçlarına yoğunlaşarak üretildiğini ifade eden Heiser, muştan ev ile mustang Lithium Concept’in yarışıp yarışamayacağı konusunda henüz net bir şeyi söyleyemeyeceğini belirtti. Fakat Ford yapmış olduğu bu proje ile ev odaklı bir şekilde araç dizayn edebiliyor ise blue oval platformunda da aynı başarıyı rahatlıkla elde edebileceğini söyledi. Ford Mustang araçlarının 2021 yılına kadar kullanıcıyla tanışması söylenen bir başka dedikodular arasında yer alarak kullanıcıları sabırsızlandırıyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası