2021 Genesis G70 Yeni Yüzüyle Tanıtıldı

0

Geçtiğimiz ay ilk görselleri ile karşımıza çıkan Güney Koreli üretici Genesis’in lüks sedanı 2021 Genesis G70 yeni yüzüyle bugün resmi olarak tanıtıldı. Hyundai çatısı altında faaliyetlerine devam eden lüks otomobil üreticisi G70 modelini ilk olarak kendi ülkesinde satışa sunacak. Daha sonra uluslararası diğer pazarlara da dahil olacak otomobilde ne gibi değişiklikler var hep birlikte bakalım.

2021 Genesis G70 Yeni Yüzüyle Tanıtıldı

G70’in kaputunun altına baktığımız zaman eski jenerasyonla aynı motor yelpazesi ile karşılıyoruz. Genesis her ne kadar motor seçeneklerinde değişiklik yapmadıysa da güç ünitelerini tekrardan ele alarak 2021 modelinde ufak dokunuşlar gerçekleştirmiş. Ayrıca Dynamic AWD System isimli 4 çeker sistemi ile birlikte de G70 drift modunu da kavuşmuş. Otomobili daha agrasif bir yapıya büründüren Sports+ sürüş modu da 2021 modeli ile birlikte gelen yenilikler arasında yer alıyor.

2021 Genesis G70 Yeni Yüzüyle Tanıtıldı

Dış tasarıma baktığımız zaman ise en dikkat çekici değişime çift katmanlı far düzenini örnek gösterebiliriz. Yeni Genesis modellerinde daha çok karşımıza çıkan bu düzen makyajlama sonrası 2021 model G70’ede gelmiş. Ön ızgara yapısını da tekrardan elden geçiren otomotiv devi ayrıca ön lastiklerin arasında bulunan panjur sistemini de daha küçük bir hale getirmiş. G70’in arka kısmına baktığımız zaman da ön kısımda olduğu gibi far yapısının değiştiğini görüyoruz. Ayrılan LED stoplara kavuşan otomobil oval egzoz çıkışı ile de sportif yanını desteklemiş.

2021 Genesis G70 Yeni Yüzüyle Tanıtıldı

2021 Genesis G70 modelinin ilk olarak Güney Kore’de satışa sunulacağını belirtmiştik. Otomobil bu pazara özel ayrıca yeni renk seçeneklerine de sahip olacak. Bu renk seçenekleri sırasıyla;

  • Sedona Kahverengisi
  • Tasman Mavisi
  • Verbier Beyazı
  • Melbourne Grisi
  • Bond Gümüşü

Şeklinde olacak. Otomobilin iç tasarımı ve donanıma baktığımız zaman standart olarak sunulan kablosuz şarj imkanı ve akustik cam dikkatimizden kaçmıyor. Genesis ayrıca dijital gösterge panelinin çözünürlüğünde de iyileştirmeler yapmış. Kablosuz güncelleme desteği bulunan multimedya sistemi ise 8.0 inç’den 10.25 inç’e yükseltmiş. Diğer detaylarının önümüzde günlerde su yüzüne çıkması beklenen G70 modelinin fiyat bilgisi de henüz Genesis tarafından paylaşılmadı.

2021 Genesis G70 Yeni Yüzüyle Tanıtıldı

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası