Lüks Sedan Genesis G90 Makyajlandı

0

Makyajlı lüks sedan Genesis G90 modelini tanıtan, önceki yıllarda Hyundai çatısı altında yer alan ancak şimdilerde Hyundai’den bağımsız bir marka durumuna gelen Genesis, özellikle ABD başta olmak üzere önemli oranlarda satışa imza atıyor. Genesis markası ile satışı yapılan G70 ve G90 lüks sedan modellerinden sonra şimdi firma iki yeni model lüks SUV araç üzerinde çalışıyor ve bu modellerin de yakın zamanda tanıtılması bekleniyor.

Los Angeles’ta düzenlenen 2019 yılı Otomobil Fuarında Genesis, G90 lüks sedan modelinin yeni makyajlı halinin tanıtımını yaptı. Ancak otomobilde gerçekleşen değişiklikler o kadar çok ki bu otomobili çok sayıda kişi makyajlı bir model değil de yeni nesil bir araç zannedebilir.

Yapılan Değişiklikler

Genesis, G90 modeli değişiklikleri kapsamında, yeni tasarım bir ön ızgara yanında tamamen yeni çift parça şeklinde tasarlanmış ön farlar bulunuyor. Genesis markasında bu şekilde ön yüz tasarımı noktasında bir eğilim olduğunu, firmanın üzerinde çalıştığı GV70 ve GV80 lüks SUV modellerinin prototipleri üzerinde de gözlemleme fırsatı olmuştu. Makyaj yapılan G90’da ön kısımda ayrıca kaput ve çamurluklarda da değişiklikler yapılmış durumda.

Lüks Sedan Genesis G90 Makyajlandı

Otomobilin arka kısmında da önemli değişiklikler yer alıyor. Arka far grubu için yapılan tasarımda da yine çift parçalı özellik bulunurken, ortadan geçen LED’li bir bar ile bu farlar birleşiyor. Genesis G90’da özel üretilen, lastik sesini absorbe etme özelliğine sahip 19 inç’lik jantlar ise opsiyonel olarak sunuluyor. Genesis G90’da iç mekanda ise ses yalıtımının daha iyi duruma getirilmesi, bilgi ve eğlence sisteminde yeni güncellemelere gidilmesi, bazı yeni güvenlik donanım ve özelliklerinin eklenmesi gibi değişiklikler yer alıyor.

Lüks Sedan Genesis G90 Motor Seçenekleri

Makyajlı G90 modelde sunulan motor seçenekleri ise, turbo özellikli 3.3 litre benzinli V6 ile 5.0 litre V8 olarak ortaya çıkıyor. G90’da sunulan 5.0 litrelik motor seçeneğinde, yaklaşık olarak 430 beygirlik bir güç ile 520 Nm tork üretilebiliyor. Otomatik 8 ileri şanzımanın standart olarak sunulduğu modelde dört tekerden sağlanan çekiş sistemi ise opsiyonel bir özellik olarak otomobilde yer alıyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası