2019 Genesis G90 Büyük Değişimler Geçirdi

0

Görüntülere ilk baktığımız zaman 2019 Genesis G90 yeni bir jenerasyon otomobil gibi görünse de aslında bizi karşılayan araç makyajlanmış bir Genesis G90 modeli. İlk olarak 2015 yılında gördüğümüz ve Hyundai Genesis olarak karşımıza çıkan Koreli otomobil, yerine geldiği araca göre daha farklı bir yüze kavuşmuş. Araçta gözlemlenen en büyük değişiklikler ön kısımda görünüyor. Şekil itibariyle tamamen elden geçirilen ön tamponun köşelerinde ise yeni görünümüne kavuşan ön hava girişleri yer alıyor. Aracın ön kısımında ayrıca 4 noktalı LED ön farlar yer alıyor. Bu farların içinden çamurluklara kadar uzanan bir de şerit LED’e yer verilmiş. Buda G90 modeline daha farklı bir hava katmayı başarmış.

2019 Genesis G90 Büyük Değişimler Geçirdi

Kaput bölümünde ise ön camın oradan başlayıp markanın amblemine kadar ilerleyen iki yeni karakter çizgisi bulunuyor. Otomobilin arka kısımında baktığımız zaman ise eski versiyona oranla neredeyse tamamen değiştiğini görebiliyoruz. Audi’nin A7 modelinde olduğu gibi G90 modelininde de arka kısımda boydan boya LED stoplar konumlandırmış. Eski versiyonda yan aynalarda yer alan sinyal lambaları ise ön çamurluğa taşınmış. G90’ın egzoz çıkışları ise tamamen yenilenmiş. Ayrıca otomobilin 19 inç’lik alaşımlı jantları ise yeni bir tasarım opsiyonu ile sunulmuş. Koreli üretici dış kısımda etkileyici ve dikkat çekici yenilikler sunsa da iç kısımda pek bir değişiklik uygulamamış. Eski tasarıma oranla iç kısımda dikkat çeken tek detay analog saatini çevreleyen hava çıkışlarının eski versiyona oranla daha ince bir tasarımda olduğu. 2019 Genesis G90 hakkında daha detaylı bilgiler ise önümüzdeki günlerde duyurulacak.

2019 Genesis G90 Büyük Değişimler Geçirdi

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası