2020 Genesis G80 Modelinin Fotoğrafları Paylaşıldı

0

Lüks otomotiv üretim konusunda sektörün öncülerinden biri olan Genesis’in uzun zamandır merakla beklenen ve Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılması planlanan 2020 Genesis G80 modelinin fotoğrafları markanın resmi hesabından paylaşıldı. Corona virüsü salgını sonrası iptal edilen fuarın ardından Instagram üzerinden paylaşım yapan Güney Koreli üretici fotoğrafların altına ”detayları öğrenmek için takipte kalın” notunu düştü.

2020 Genesis G80

Oldukça sert ve sportif bir görünüm ile karşımıza çıkan G80’nin tasarımı ise markanın bir diğeri modeli olan GV80’i andırıyor. Lüks otomobilin ön kısmını tamamlayan geniş hava giriş ızgarası, yuvarlak hatları tasarımı oldukça bütünleyici kılmış. Markanın çift hat tasarımını gördüğümüz ön ve arka kısım da kullanılan farlar ve stoplarda Genesis’in kimliğini kusursuz bir şekilde yansıtmış.

2020 Genesis G80 Detayları

Genesis lüks otomobilinin iç kısımında da kendi tarzını konuşturmuş. Dış tasarım da olduğu gibi iç malzemeler ve donanımlar da premium malzemelerden özenle konumlandırılmış. Konsol bölgesine 14.5 inç’lik yapıda dokunmatik bir bilgi eğlence sistemi konulan otomobilin bu detayları ise ahşap malzemeler ile desteklenmiş.

2020 Genesis G80

Başta da bahsettiğimiz gibi GV80 tasarımından izler taşıyan lüks sedanın da zaten aynı platformdan asfalta ineceğini zaten biliyoruz. Tüm detayları henüz marka tarafından paylaşılmayan aracın kaputunun altında ise tahminlerimize göre aynı platformu kullanan GV80’de olduğu gibi 2.5 litrelik ya da 3.5 litrelik hacime sahip bir V6 motoru yer alacak. Resmi tanıtımının önümüzdeki günler de yapılması beklenen aracın tüm detaylarının ise bu süreçte ortaya çıkması bekleniyor.

2020 Genesis G80

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası