Mitsubishi Eclipse Cross 2018 Türkiye’de

0

Mitsubishi markası, bu sene SUV sınıfını kızıştıracak olan bir otomobil üretimine hız kazandırdığını duyurmuştu. Ve yapılan son düzenlemeler, çalışmalar ile piyasaya sürülen Mitsubishi Eclipse Cross 2018, bizlere tam anlamıyla konforlu yolculuğu vaat ediyor! Yeni nesil Turbo MIVEC motoru ile güçlendirilen araç, iddialı görüntüsü ile şimdiden milyonlarca kişinin takibi altına girmeyi başardı. İç tasarımı tipik Japon aracı olarak tasarlanan otomobil, 1.5 litre 4 silindirli 16V turbo benzinli motor bulunduruyor. Bu ünitede 163 PS, 161 beygir, 250 NM Tork güç değeri ve 6 ileri manuel / 8 ileri CVT otomatik vites yer almakta!

Donanım bakımından Avrupa pazarında Basis, Plus ve Top isimli üç farklı paket barındıran otomobil, Basis paketinde 16 inç jant, USB girişli ses sistemleri, elektrikli ayarlanabilir ısıtmalı yan aynalar, şerit takip sistemleri, LED arka farlar, katlanabilen arka koltuklar, 7 hava yastığı, otomatik klima, uzun far asistanı, yaya algılama gibi seçenekler barındırıyor. Mitsubishi Eclipse Cross 2018’nin Plus paketinde ise 18 inç jant, 7 inçlik dokunmatik ekran, geri görüş kamerası, anahtarsız giriş sistemi gibi yenilikler yer alacak. Araçların Avrupa satış fiyatı ise şu şekilde; Basis – 21.990 Euro başlangıç fiyatı. Plus – 29.190 Euro başlangıç fiyatı. Top – 34.890 Euro başlangıç fiyatı.

Mitsubishi Eclipse Cross 2018 Türkiye’de Ne Kadar Olacak?

Mitsubishi Eclipse Cross 2018 Türkiye satış fiyatı merak ediliyor. Almanya fiyatı düşünüldüğü zaman 105.000 TL fiyat etiketiyle başlayıp, 170.000 TL’ye kadar çıkacağı düşünülüyor. Bunlar şimdilik tahmini değerler. Aracın piyasaya sürülmesi ve satışlarının başlaması ile beraber net bir fiyat listesi tarafımıza sunulacaktır. Türkiye’de maalesef kur oranlarının çok yüksek olması ve KDV, MTV, ÖTV zamlarının sıfır araç satın alacak kişilere vurması bu durumda kitleleri bir hayli tedirgin eden bir durum! Yine de amacınız hem bilindik bir marka, hem de kalitesiyle öne çıkmış bir otomobil satın almak ise Mitsubishi Eclipse Cross 2018 tam da sizlere göre!

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası