2020 Kia Optima Modelinin Yenilenen Tasarımı Paylaşıldı

0

Sedan otomobil modellerinden biri olan 2020 Kia Optima yenilendi. Bu yenilenme haberi ile birlikte 5. Nesil ile karşımıza çıkan Kia Optima ilk olarak Güney Kore’de kullanıcıları ile buluşuyor. Ülkemize ise ne zaman geleceği ya da gelip gelmeyeceği konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Yakın zamanların öne çıkan şirketlerinden biri olan Kia, her ne kadar ülkemizde kısıtlı modelleri ile tanınsa da Güney Kore menşeli şirket, dünya çapında büyük bir nama sahip. Şirketin şu anki hedefi ise yenilenen Kia Optima ile dünya pazarında ismini daha fazla duyurmak. Bunun için de yenilenen Kia Optima’yı kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Yenilenen Kia Optima, şık tasarımı ile bütün gözleri üzerinde topluyor. Memleketi Güney Kore’de Kia K5 olarak bilinen model Güney Koreli kullanıcıların en çok tercih ettiği modellerden biri.

Yenilenen 2020 Kia Optima

Aracın tasarımına bakıldığında ise ön tarafında Kia’nın kendi imzası olan kaplan burnu olarak adlandırılan tasarım dikkat çekiyor. Bu tasarım ile birlikte sert bir yapıya bürünen beşinci nesil Kia Optima, bu sert görünümü arka tarafı ile desteklemeyi başarıyor.

2020 Kia Optima Modelinin Yenilenen Tasarımı Paylaşıldı

Heybetli Duruş

Yenilenen beşinci nesil Kia Optima, tasarımında bulunan sert hatlara ek olarak daha heybetli bir gövdeye sahip. Yenilenen beşinci nesil Kia Optima, dördüncü nesline göre beş santimetre daha uzun olarak karşımıza çıkıyor. Bu fazla olan uzunluk dingil mesafesini de yaklaşık dört santimetre uzatmış bulunuyor. Her ne kadar sert ve heybetli bir görüntüsü olsa da Güney Koreli şirket sportiflikten de uzaklaşmıyor. Yeni beşinci nesil Kia Optima’yı biraz daha basık hale getirerek istenen sportifliği yakalıyor. Bu basıklık ile birlikte aracın çatı yüksekliği yaklaşık olarak iki santimetre daha alçak hale gelmiş bulunuyor.

Yenilenen beşinci nesil Kia Optima, aralık ayında Güney Kore pazarına giriş yapıyor. Ancak diğer ülkelerde ne zaman satışa çıkacağı ise henüz bilinmiyor. İlerleyen günlerde Los Angeles Motor Show etkinlikleri, Güney Koreli şirketin beşinci nesil Kia Optima’yı tanıtabilmesi için çok büyük bir fırsat olarak görülüyor. Beşinci nesil Kia Optima’nın bu etkinliklerden sonra diğer pazarlara açılarak dünya pazarına girmesi bekleniyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası