2020 Honda City, RS Versiyonu ile Geliyor

0

Kompakt ve sedan bir otomobil olan 2020 Honda City RS versiyonu, yeni motoru ve yeni görünümüyle karşımıza çıkıyor. 1980’li yıllardan bu güne piyasada yer alan ve bir dönem Türkiye’de de satışı yapılan Honda City, yeni nesil olarak geliyor. Gerek araç dizaynında ve gerekse de iç tasarımda önemli yenilikler barındıran bu yeni nesil otomobil büyük oranda Civic’e benziyor. Fakat kendine has kimliğini ve özgünlüğünü de korumayı başarıyor.

Daha Sportif Bir Görünüm

Honda City RS paketi sayesinde daha da sportif bir görünüme kazanırken bu özelliği desteklemek adına yeni nesil City, 16″ çapa sahip alaşım jantlarla tasarlanmış. Ignite Red ismi verilen kırmızı ton renk seçeneğinde bulunan siyah ön ızgarayla da kontrast meydana getirilmiş.

Ayrıca yeni nesil City RS’de, bagaj üstünde yer alan parlak siyah renkli spoyler ve ön farlarda kullanılan LED özellik sayesinde diğer City’lere göre farklı görünüm yakalanmış durumda. Araç kabinine daha sportif görünüm amacıyla yapılan dokunuşlarla, elektrikli katlanabilir yan aynalar da bu pakette sunuluyor.

2020 Honda City, RS Versiyonu ile Geliyor

Honda’dan gelen verilerde ise yeni nesil City, bir önceki modelinden 113 mm daha uzun, 53 mm daha geniş bir gövdeye sahip olmasının yanında eski modele kıyasla 10 mm alçalıyor. Otomobil aks mesafesi ise 2589 mm olarak ortaya çıkıyor.

Yeni nesil otomobilde izolasyon amaçlı kullanılan poliüretan sprey köpük sayesinde ise titreşim, sertlik ve ses alanlarında bariz iyileştirmeler bulunuyor ve yeni City’i daha konforlu hale getiriyor. Yeni Jazz platformu kullanılması ile daha ferah bir hale gelen iç mekan özellikleri de dikkat çekiyor. Standart şeklinde siyah döşeme ile gelen yeni City’de , opsiyonel özellikler arasında deri koltuk yer alıyor.

2020 Honda City, RS Motor Özellikleri

Otomobilin kaputunun altında üç silindire sahip 1.0 VTEC Turbo bir motor bulunuyor. 2020 City RS 5500 devir ile 120 beygirlik bir güç, 2000 devir ile de 173 Nm oranında tork üretebiliyor. Yeni nesil Honda City, 24 Aralık’dan sonra Tayland’da piyasaya sunulacak. Bu otomobili Türkiye’de ise şimdilik göremeyeceğiz.

2020 Honda City, RS Versiyonu ile Geliyor

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası