2019 Volvo Yeni XC40 Her Şeye Hazır

0

Sportif görünümleri SUV çizgileriyle buluşturan İsveç otomobil devi Volvo, şehir hayatı için üretilmiş yenilikçi tasarımlarıyla adından sıkça söz ettirmektedir. İlave edilen teknolojik donanım özellikleriyle farklı fonksiyonel yapılar kazandırılan bu araçlar, kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Bunlar arasında yer alan ve sıra dışı dizaynı ile karşımıza çıkan 2019 Volvo Yeni XC40, yüksek tabanı, büyük tekerlekleri, cesur ön ızgaraları ve arka eşiği ile güçlü bir imaj uyandırmaktadır. Büyük alaşımlı jantları ve geniş gövdesi ile her türlü arazi koşulunda rahat bir manevra kabiliyeti sunan bu araçlar, yüksek güvenliğe sahip teknolojisi ile rahat ve konforlu bir sürüş keyfi yaşatmaktadır.

2019 Volvo Yeni XC40 Yan Görünüm

Rahat ve Konforlu Sürüş Deneyimi

Modern renklerin İskandinav tarzıyla buluştuğu bu otomobillerde, aracın ana rengi dışında tavan kaplamaları ve yan ayna kapaklarının zıt renklerde tasarlanması sonucunda çarpıcı bir görünüm elde edilmektedir. “T” biçimindeki ön farları ve belirgin bir yapıda kendisini gösteren kabartma ön tamponu ile sert ve keskin bir imaj uyandıran 2019 Volvo Yeni XC40, bunların yanında sahip olduğu şık ve zarif ön LED farları ile farklı tasarımlar ortaya koymaktadır.. Virajlarda daha net bir görüş mesafesi ortaya koyma adına direksiyonla birlikte 30 dereceye kadar dönen etkin bir viraj far aydınlatmalarını da içermektedir.

2019 Volvo Yeni XC40

Son derece basit düzeneğe sahip iç kabiniyle de dikkat çeken 2019 Volvo Yeni XC40, birinci sınıf teknoloji ile her şeyin kontrolünüz altında tutulmasına katkı sağlamaktadır. Geniş panoramik tavanı ile eğlenceli ve keyifli yolculukların gerçekleştirilmesine zemin hazırlayan bu araçlarda ayrıca, ön panelde ve akıllı kapı panellerinde yer alan özel led ışıklarla gece sürüşlerinde farklı bir ambiyans ortaya çıkarılmaktadır.

2.0 turbo dizel motora sahip bu otomobiller, 140 beygir gücünde olup; 0-100 km’ye 7.9 saniyede ulaşmaktadır. Ayrıca 54 litre yakıt deposu ve 460 litre bagaj hacmindeki bu araçlar, ortalama olarak 5.0 lt/100 km yakıt tüketmektedir. Farklı metalik kaplamadaki kapı kolları, zıt renkteki paspasları ve dikiş işlemelerine sahip koltukları ile tarzını ortaya koyan bu otomobiller, farklı tarzdaki havalandırma çıkışlarıyla da yenilikçi bir yapıdadır. Geniş eşya bölümleri, kablosuz akıllı telefon şarj üniteleri gibi özellikleriyle de oldukça konfor sağlayan bu araçlar, eğlenceli yolculuklar gerçekleştirilmesini sağlamaktadır. 2019 Volvo Yeni XC40 Fiyatları ise ülkemizde henüz açıklanmadı.

2019 Volvo Yeni XC40 Arka Görünüm

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası