Zırhlı Roshel Senator APC Modeline Yakından Bakın

0

Son yıllarda otomotiv sektörünü etkisi altına alan SUV çılgınlığı her kesimden insanın ilgisini bu araçlara çekti. Tabii multi milyonerlerin SUV sevgisi bizimkinden biraz daha farklı durumda. Bu insanlar da büyük ve zırhlı arazi araçlarına ilgi göstermeye başladılar. Hatrı sayılır bazı firmalar da bu talepleri karşılamak adına farklı modeller ortaya koymaya çalışıyorlar. Bunlardan en son karşımıza çıkan ise Kanada merkezli firma olan Roshel Defence Solutions’un ürettiği Roshel Senator APC ismindeki zırhlı SUV model oldu.

Zırhlı Roshel Senator APC Modeline Yakından Bakın

Senator APC modeli aslında askeri amaçlar için hazırlanmış. Fakat bu zırhlı kurtarma aracının milyonerler için sivil versiyonları da üretilmiş. Oldukça dayanaklı malzemelerden üretilen bu aracın alt kısmı patlayıcılara dayanaklı malzemeden üretilmiş. Ayrıca 50 kaliber’e kadar mermilere dayanıklı camları ve sertifikalı çelik gövdesi SUV modeli yürüyen bir kale haline getiriyor. Araçta bir çokta çatışma anlarında kullanılacak silah çıkışları mevcut. Herhangi bir çatışma anında, araç içerisindekiler silahın namlusunu çıkartıp kolaylıkla ateş edebiliyorlar.

Zırhlı Roshel Senator APC Modeline Yakından Bakın

Zırhlı Roshel Senator APC

Aracın dışı olduğu kadar iç tasarımı ve savunma sistemleri de bizi etkisi altına aldı. Bu araç CBRN yalıtım sistemleri ile donatılmış. Yani herhangi bir kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer saldırılarda bu sistem sayesinde içerideki kişiler sağlıklı hava solumaya devam edebiliyorlar. Her türlü zor şarta uyum sağlayabilen Senator APC iç kısmında ayrıca yüksek çözünürlüğe sahip termal kameralar bulunuyor. Aracın dışarıya konumlandırılmış ışık sistemi sayesinde de her yöne oldukça iyi dış aydınlatma sağlayabiliyor. Kaputunun altında 6.7 litrelik bir turboşarjlı üniteye sahip dizel motor bulunduran bu aracın ne yazık ki fiyatı hakkında hiç bir bilgimiz bulunmuyor. Çünkü askeri amaçlı üretilen ve sivillere de satılan bu araç özel sipariş üzerine üretiliyor.

Zırhlı Roshel Senator APC Modeline Yakından Bakın

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası