Öğrenciye Kredi Veren Bankalar

0

Üniversite öğrencilerinizin maddi ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri ve öğrenim hayatları sırasında zorluk yaşamamaları adına öğrencilere eğitim kredisi veren bankalar belirli şartlar altında kredileri tüm öğrencilere sunuyorlar. Kefil istemeyen ve belirli limiter ile öğrenciye kredi veren bankalar ise aşağıda yer almaktadır.

Eğitim Kredisi Veren Bankalar

Ziraat Bankası

İhtiyaç sahibi öğrenciler için kefilsiz eğitim kredisi adı altında kredi veren Ziraat Bankası 10000 TL limite kadar 36 ay vade seçeneği ile öğrencilere kredi vermektedir. Öğrencilerden sadece öğrenci belgesi talep eden banka 36 aydan daha kısa vadelerde de kredi imkanını öğrencilere sunuyor.

Deniz Bank

Eğitim kredisi adı altında öğrencilere kredi sunan bankalar arasında yer alan Deniz Bank; 5000 TL üst limite kadar öğrencilere 36 ay vadeli kredi kullanım imkanı sağlıyor. Sadece üniversite öğrencilerinin kullanımı için sunulan kredi paketinin faiz oranı 1.22 olarak belirlenmiştir. Öğrenci belgeniz iel giderek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Türkiye İş Bankası

Ülkemizde üniversite öğrencilerinin eğitimini destekleyen bankaların başında gelen Türkiye İş Bankası 0,99 faiz oranı ile eğitim kredi paketini öğrencilere sunuyor. Oldukça cazip bir faiz oranı ile üniversite öğrencilerine sunulan kredi paketinin üst limiti 10000 TL olarak belirlenmiştir. 36 ay vade ile kullanabileceğiniz bu krediden faydalanmak için yapmanız gereken öğrenci belgeniz ile en yakın iş bankası şubesine başvuru yapmak.

Yapı Kredi Bankası

Üniversite öğrencilerine eğitim destek kredisi olarak kredi veren Yapı Kredi Bankası kefil istemeden 12000 TL ye kadar kredi kullanma imkanını sizlere sunuyor. Kefil isteyen ve 36 ay vadeye kadar vadeli olarak kullanılabilen bu krediye başvuru yapmak için aktif olarak öğrenci olmanız ve öğrenci belgesine sahip olmanız gerekiyor.

Garanti Bankası

Üniversite öğrencilerine kefilsiz kredi veren bankalar arasında yer alan Garanti Bankası 1.29 faiz oranı ile 15000 TL ye kadar kredi kullanma imkanını sizlere sunuyor. Herhangi bir kefil istemeyen ve tüm üniversite öğrencilerinin yararlanabileceğini eğitim destek kredi paketinde vade 36 aya kadar olarak belirlenmiş durumda.

Vakıfbank

Devlet bankalarından biri olan ve üniversite öğrencilerine kredi kullanım imkanı sağlayan Vakıfbank bireysel ihtiyaç kredisi kapsamında yer alan ihtiyaç kredilerini sizlere sunuyor 15000 TL ye kadar kredi kullanabileceğiniz Vakıfbank, 48 aya kadar vade imkanını da sizlere sağlıyor. 1.14 faiz oranı ile sizlere sunulan eğitim kredisi için öğrenci belgeniz ile birlikte en yakın Vakıfbank şubesine gitmeniz yeterli oluyor.

Odeabank

1.24 faiz oranı ile üniversite öğrencilerine kefilsiz kredi kullanım imkanı veren Odeabank 36 ay vade imkanı ile tüm üniversite öğrencilerine kredi kullanım imkanı sağlıyor. Özel bir banka olmasına karşın cazip faiz oranları ile 12000 TL ye kadar kredi kullanabileceğiniz Odeabank öğrenci kredisi için kefil göstermeniz gerekmiyor. Uygun faiz oranı ve vade süresi ile eğitim kredisi kullanabiliyorsunuz.

Halk Bankası

Devlet bankalarından biri olan ve öğrencilere destek kapsamında kefilsiz kredi kullanım imkanı sağlayan Halk Bankası 15000 TL ye kadar kredi kullanım imkanı sağlıyor. Kefilsiz kredi kullanabileceğiniz Halk Bankası kredisi için yapmanız gereken öğrenci belgeniz ile en yakın halk Bank şubesine gitmek. 0,99 faiz oranı ile sizlere sunulan krediyi dilediğiniz gibi 36 ay vadeye kadar kullanabilirsiniz.

Not: Öğrenciye kredi veren bankalar dan kredi çekebilmek için öğrencilerin; sunulan kredi paketlerine başvuru yapabilmek için aktif olarak üniversite öğrencisi olmak ve güncel bir öğrenci belgesine sahip olması gerektiği unutulmamalıdır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası