Yeni Renault Megane HB İle Yoğun Tutkular

0

Yeni Renault Megane HB’de her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Dinamik, etkileyici ve kendine has özellikleri ile Megane HB serüveninden kendinizi alıkoyamayacaksınız. Şık formu, özgün çizgileriyle Yeni Renault Megane HB güçlü tarzını yansıtan dışa dönük tasarımıyla seçimini tutkudan yana kullananlar için tasarlandı. Yeni Megane HB’in sert ve etkileyici EDGE dizayn LED farları ile geceyi aydınlatın. Derin ve güçlü çizgilerinizi öne çıkarın. 17” celcium alüminyum jant ile dikkatleri üzerinize çekin. Yeni Megane HB dinamiğini köpekbalığı anten ile güçlendirmiş.

İç döşemesinde yüksek kaliteye sahip rafine malzeme kullanılan Megane HB ile trafikte de evinizde ki rahatlığı bulabilirsiniz. Yeni Renault Megane HB’ın sezgisel gösterge paneli ve geniş orta konsolu teknolojileriyle  sizi kendi dünyasına çekmeye başlıyor. Geniş ekranı, büyük simgeleri ve kolay anlaşılır menüleriyle R-LINK 2 çok sayıda fonksiyona göz açıp kapayıncaya kadar ulaşabilmenizi sağlar. Akıcı torpido tasarımının ve R-LINK 2 multimedya sisteminin 8,7″ dokunmatik ekranının tadını çıkarın. Renkli Head Up Display ve 7″ dijital renkli TFT gösterge ekranıyla dünyaya daha kolay ulaşın.

Aracınızın da sizlerle aynı ruh halinde olmasını ister miydiniz? Cevabınız ”evet” ise yeni Megane HB tam size göre. 5 farklı sürüş modu bulunan yeni Megane HB seçtiğiniz sürüş moduna göre motorun tepkiselliğini, sesini, masaj koltuğunun şiddetini, iç aydınlatma ortamını ve diğer sürücü ayarlarını sizle aynı referansa getirebilir.

Renkli Head Up Display ekranı ile önemli bilgilerinizi aynı an da görüş alanınıza alın. Havacılık dünyasının teknolojisinden yararlanılan bu teknoloji ile hem konforunuzu hem de güvenliğinizi elden bırakmayın.  Yatay ”7” veya Dikey ”8,7” ekranı ile kendi kişisel ana sayfanızı oluşturun ve dosyalarınıza daha kolay ulaşın. Ayrıca ”7” özelleştirilebilir dijital gösterge paneli ekranı gece ve gündüz sabit kontrastlı bir görüntü ayrıcalığı sunar.

Yeni Megane HB sürücüler kadar diğer yolcuları da düşünmüş. Arka koltukta geniş diz mesafesi ve geniş dirsek dayanağı ile rahatı ve konforu sizlerle buluşturmuş. Bunun yanı sıra 3 litre hacimli eşya gözleri ve 2 bardak tutucu ile yolculuk yaparken işinizi kolaylaştıracak. Ve tabi olmazsa olmazımız USB girişi, kulaklık girişi, SD kart okuyucu, 12V pirizler gibi özellikler de unutulmamış.

Visio System, güvenliğinizi artıran iki entegre sistemiyle yeni nesil bir copilottu. Bu sistem sayesinde şeritlerinizi daha kolay takip edebilir ve otomatik uzun ve kısa farların kolaylığını yaşayabilirsiniz. Bu sistem çarpma riski ortaya çıktığında görsel ve sesli sinyallerle anında sizi uyarır. Eğer siz hala olayın ciddiyetine varmamış iseniz yeni Megane HB sizin yerinize çarpışma riskini azaltmak ve çarpışmadan kaçınmak için fren yapar. Aranızdaki ideal mesafeyi gaz ve fren pedalları ile birlikte çözen bu sistem sizlere daha güvenli bir seyehat imkanı sunmakta. Fakat 50 km/sa ila 140 km/sa aralığında çalıştığını siz değerli okurlarımıza önemle duyuralım.

Euroncap testinden beş yıldız alan yeni Megane HB’in diğer güvenlik tedbirleri ise saymakla bitmiyor. Bazıları; sürücü ve yolcu ön ve yan hava yastıkları, perde hava yastıkları çocuk koltuğu sabitleyici (ISOFIX), lastik tamir kiti elektronik denge programı vb. Siz ceketinizi alırken yeni Megane HB sizin için park etsin. Eller serbest park sistemi sensörleri, park alanının biçimini tespit eder, mevcut alanı hesaplar ve manevrayı sizler için gerçekleştirir.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Yeni Megane HB’de Renault’un motor üretimindeki uzmanlığının tümü ve en iyi Renault teknolojileri kullanılmış. Sürüş keyfi, artık daha da tutkulu. Yeni Renault Megane HB’in motorunu daha da geliştirmek için, yarışlarda edinilen know-how’dan yararlanıldı. Energy dCi motor ile kahraman olun. Energy dCi 110 ECO2 motor, yeni Renault Megane HB’in karbon ayak izi en küçük motor seçeneğidir.

Stop & Start gibi teknolojik inovasyonlar veya çelik pistonların kullanımı sayesinde, CO2 salımı ve yakıt tüketimi açısından segmentinde en iyiler arasında gösterilmektedir. Sizde Energy dCi ile dünyanızı koruyun. EDC otomatik vites kutusu seçeneği ile yakıt tüketiminizi azaltırken etkili ve rahat bir sürüşün de keyfini çıkarın. ECO moduna geçin. Bir düğmeye basılarak kolayca etkinleştirilebilen bu modda, bir dokunuşla Yeni Renault Megane HB’in performansını dizginleyebilirsiniz. Böylece yakıt tüketiminizi %12’ye varan oranlarda azaltabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası