2019 Hyundai Tucson New York’da Sergileniyor

0

Güney Kore merkezli otomotiv üreticisi Hyundai, New York Otomobil Fuarı’nda makyajlanan 2019 Hyundai Tucson modelini sergiliyor. Motor seçeneklerin de pek bir değişiklik yok gibi dursa da Yeni Tucson’un iç ve dış tasarımında bir dizi belirgin yenilikler yer alıyor. Daha keskin hatlara sahip olan otomobil, yeni bir ön panjura sahip ve artık bu parça dört yatay şeride sahip. Yeni köşeli tasarım detayları ayrıca LED farlarla da desteklenmiş.

İnce detaylar ön kısımda olduğu gibi, arka kısımda da bulunuyor. Daha yumuşak bir yatay görünümüne kavuşan stop lambalarına ek olarak, üst donanımlarda da daha fazla kromaj kullanımı dikkatli bakışların gözünden kaçmıyor. Tucson yenilikleri ufak dokunuşlarla iç mekanda da devam ediyor. Orta konsol üzerinde değişikliğe giden Hyundai, bilgi-eğlence sistemini biraz daha üst kısıma taşımış. Yapılan değişiklikler ile birlikte konsol bölgesindeki havalandırma ızgarıları ise bilgi-eğlence sisteminin altına konumlandırılmış.

2019 Hyundai Tucson New York'da Sergileniyor

2019 Hyundai Tucson

Hyundai, yolculukların daha güvenli ve keyifli hale gelmesi için de Tucson’a yeni eklemeler yapmış. Önden çarpma uyarı sistemi 2019 modelinde standart olarak sunulmuş. Ayrıca adaptif hız sabitleme sistemi araç dur-kalk yaptığı zaman bile diğer serilerde olduğu gibi devreden çıkmıyor. 360 derece bir kameraya da sahip olan modelde ayrıca, arkadaki yolcular için bir USB girişi de yer alıyor. Uzun far asistanı ve temassız şarjda yeni modelde sunulan opsiyonel özellikler arasında.

New York Otomobil Fuarı’nda yapılan tanıtımlarda aracın motorunun hiç değişmediği görülüyor. 2 litrelik hacimli 166 beygir güce sahip motor ayrıca 204 Nm tork üretimi sağlamaya devam ediyor. Fakat 1.6 litrelik hacime sahip benzinli motorun yerine, 184 bg güç üretimi sağlayan ve 237 Nm tork üreten 2.4 litrelik hacimli bir ünite yer almış durumda. Üretilen ve seçeneklere sunulan bu motorla birlikte, küçük hacimli motorunda Avrupa pazarında devam etmesi bekleniyor. 1.7 litrelik hacime sahip turbo motorun yerine ise yeni 1.6 litrelik hacimli bir motor ünitesinin yerine gelip gelmeyeceği ise henüz belirsizliğini koruyor.

2019 Hyundai Tucson New York'da Sergileniyor

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası