Fiat Egea Türkiye Satışları 100.000’e Ulaştı

0

Artık yollarda çok sık görmeye alıştığımız, geçtiğimiz son iki yılda da Türkiye’de en çok satılan otomobil modeli olan Fiat Egea her geçen gün adından daha da fazla söz ettirmeyi başarıyor. Tofaş grubunun 1 milyar dolarlık yatırımı ile hayat bulan Egea, ayrıca ihracat başarısıyla da şirkete üretim rekoru kırdırmayı başardı. Bugün itibariyle de markanın göz bebeği haline gelen Egea, 100.000’inci müşterisine kavuştu. 100.000’inci otomobil Ankara’da Fiat’ın yetkili bayileri arasında yer alan Kartaş Otomotiv tarafından gerçekleştirildi.

1.6 litrelik motor hacimli, 6 ileri otomatik şanzımanlı sedan versiyon ile kırılan rekor sonrası da Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Altan Aytaç; ”Egea maceramız 2015 yılının son çeyreğinden gerçekleştirdiğimiz lansman ile başladı. Fiat Egea modeli geçen süreç içerisinde bugün itibariyle 100.000 adetlik satış adedine ulaşmış durumda. Egea’nın 2018 yılında da her sene olduğu gibi aynı satış adetlerine ulaşıp gücüne güç katarak daha da popüler bir konuma geleceğine inanıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

100.000’İnci Aracın Grurunu Yaşıyoruz

Açıklamalarına devam eden Altan Aytaç; ”Fiat sadece modeller de gösterdiği başarı ile değil, müşterilere sunulan hizmetlerle de değer oluşturma çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Marka müşterilerinin ürün, servis ve hizmet  süreçleri sonrasında edindikleri deneyimler de markamız için oldukça değerli. Bahsettiğimiz değeri oluşturmak adına son zamanda kullanıma sunduğumuz Fiat Yol Arkadaşım Connect sistemine de olumlu geri dönüşler oluyor. Bu sistemden hali hazırda Egea sahipleri, hemde yeni Egea sahibi olan müşterilerimiz faydalanıyor. Kendi sınıfında bir ilki gerçekleştirmenin ve kitlelerden de olumlu geri dönüşler almanın da ayrıca gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Egea üretim serüvenine 2015 yılının ekim ayında ilk olarak Türkiye’de başlamıştı. Sonrasında avrupa pazarında da boy gösteren Egea Sedan modeline ek olarak süreç içinde Hatchback ve Station Wagon’da dahil oldu. Ayrıca 2016 yılında boy göstermeye başlayan Egea Hatchback modeli de Tofaş grubunun ürettiği 5 milyonuncu araç olma ünvanını da elinde bulunduruyor. Hatcback modelini takiben ekim 2016’da ilk satışlarına başlanan Station Wagon modeli de diğer versiyonlar gibi tüketiciler tarafından oldukça beğenilmişti. Bugüne kadar 10.000 satış adetlerine ulaşan hatchback ile station wagon modellerinin en sevileni de üretime başladığı günden beri 90.000’den fazla satış adedini elinde bulunduran Egea Sedan oldu.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası