2018 Volvo Yeni XC60 Tanıtıldı

0

İsveç otomobil devi tarafından dikkat çekici araçların bir yenisi daha piyasadaki yerini aldı. Lüks otomobil arayışında bulunanların ihtiyaçlarına cevap verebilecek her türlü nitelikte donanıma sahip olan modeller arasında SUV segmentindeki üretimler son zamanlar da başı çekmekte. Bunların içerisinde adından sıkça söz ettiren 2018 Volvo Yeni XC60, İskandinav çizgilerini dinamik, rafine ve sezgisel özellikleri ile yenileyerek SUV’un en son evrimine taşımakta. Ortalama olarak 100 km’de 5,1 litre yakıt tüketimine sahip olan bu araçlar, 190 beygir güç üretimine sahip. 0-100 km arasına 8,4 saniye gibi kısa sürede ulaşabilmekte olan bu otomobiller, sınıfındaki diğer araçlara göre oldukça avantajlı konumda bulunmaktadır.

Metalik Detaylarda Dış Görünümler

20-21 inçlik 5 veya 8 kollu mat siyah alaşımlı jantları ile parlak ve şık metalik görünümler sunan 2018 Volvo Yeni XC60, gri, siyah ve kristal beyaz gibi renk seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Sıradışı motor kapağı, yükselen yan eşikleri ve keskin çizgilere sahip bagaj kapağı ile göz kamaştırıcı bir görünüm ortaya koymaktadır. Full Led T şeklindeki farları ile gece ve gündüz en iyi görüş açısını yansıtan bu araçlar, metalik cam çıtaları, ön paneli ve aynalarıyla zarif bir yapıya sahip olmaktadır.

2018 Volvo Yeni XC60

Konforlu Yolculuklar Adına Farklı Donanımlar

Geniş gösterge paneli ve ön konsolu sayesinde konforlu bir sürüş deneyimi yaşatmakta olan 2018 Volvo Yeni XC60, kontrast renklerden oluşan ön panel dikişleri ile farklı bir tasarım ortaya koymaktadır. Kristel üretimdeki vites topuzunun ahşap ve metal kaplamalarla bütünleşmesinin iç tasarıma ayrı bir hava kattığı bu araçlar, ek iç aydınlatma, ses sistemi, geniş sunroof özelliği ve CleanZone hava temizleme teknolojisi ile sürücünün ve yolcuların rahat ve konforlu yolculuklar gerçekleştirilmesine zemin hazırlamaktadır. 9″ dokunmatik orta ekran ve 12.3″ büyüklüğünde sürücü ekranında her türlü sürüş bilgilerinin yer aldığı bu otomobiller, sesli kontrol komutları ile klima, navigasyon, akıllı telefon ve eğlence sisteminin çalışmasını sağlayarak son derece teknolojik donanımları bünyesinde barındırmaktadır.

2018 Volvo Yeni XC60

2018 Volvo Yeni XC60 Fiyatları

  • XC60 D4 Advance (Dizel) – 285.840 TL
  • Yenİ XC60 D4 AWD Momentum (Dizel) – 350.000 TL
  • Yenİ XC60 D4 AWD Inscription (Dizel) – 386.930 TL
  • Yenİ XC60 D4 AWD R-Design (Dizel) – 383.460 TL

Başlangıç fiyatlarıyla Volvo bayilerinde sizleri bekliyor. Her ne kadar Yeni XC60 sürücülerin ilgi odağı olmayı başardıysa da malesef ülkemizdeki anahtar teslim fiyatları hayli yüksek. Bunun en büyük sebeplerinden birisi de malesef ki sıfır araç alımlarında uygulanan ÖTV ve KDV oranları. Örnek vermek gerekirse ilk modelimiz XC60 D4 Advance modelin dizel versiyonunun vergisiz liste fiyatı 114.552 TL. Bu modele ÖTV uygulandığında ise aracın fiyatı 240.560 TL civarına ulaşıyor. Tabi ki bununla da bitmiyor. ÖTV sonrası %18 KDV ve tescil masrafları da eklenince otomobilin değeri 285.840 TL değerlerine ulaşıyor.

2018 Volvo Yeni XC60 Arka Görünüm

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası